Direct naar de inhoud.

Boot kopen Zwolle

Boot kopen Zwolle

Wilt u een boot kopen? Zwolle heeft prachtige wateren, waaronder de IJssel, waar u heerlijk kunt genieten van een boot of sloep. Geniet van het mooie weer op het water. Zonnige dagen worden nog leuker met vrienden en familie.

Bij Van Vossen Tenders vindt u een uitgebreid assortiment aan boten, ieder met de hand gemaakt. Hierdoor is er altijd een geschikt voor het aantal gezelschap die u meeneemt. Zwolle heeft mooie plassen en meren om optimaal te ontspannen en nieuwe herinneringen te maken.

Aluminium boot kopen in Zwolle

Aluminium boot kopen in Zwolle

Een aluminium boot kopen in Zwolle doet u bij Van Vossen Tenders. Een aluminium variant heeft vele voordelen. Het is roestvrij en onderhoudsvrij. Dit is ideaal, doordat het je geld en tijd bespaart. Tijdens de winter kunt u de boot in het water laten liggen. Daarnaast is het een duurzaam materiaal, wat voor 100% gerecycled kan worden.

Bij ons vindt u diverse boten van aluminium. Hierbij kunt u denken aan:

  • Aluminium sloepen – stijlvol, snel en comfortabel. Geschikt voor 8 tot 12 personen.
  • Classic tenders – perfecte combinatie van klassiek en sportief. Geschikt voor 8 tot 12 personen.
  • Luxe tenders sport – luxe boot waar u mee op vakantie kunt gaan. Geschikt voor 8 tot 15 personen.

Welke boot uw voorkeur ook heeft, kijk goed naar de wensen die u heeft. Hierdoor is het makkelijker om uw droomboot te realiseren.

Boot kopen in Zwolle

De voordelen van een sloep van Van Vossen Tenders

Van Vossen Tenders maakt een sloep kopen in Zwolle nog aantrekkelijker. U kunt namelijk veel voordelen hieruit halen. Wij zetten een aantal voor u op een rij.

  • De boten van aluminium zijn onderhoudsvrij – doordat het materiaal ijzersterk is en roestvrij heeft u geen onderhoud en geen onderhoudskosten. 
  • Alle boten hebben een strak design – het aluminium geeft een strakke look en ziet er luxe uit.
  • Onze boten zijn snelvarend door de stroomlijning – de boten worden zo ontworpen dat ze gemakkelijk door het water glijden. Hierdoor bespaart u ook op benzine. 
  • Al uw dromen kunnen wij realiseren – onze boten worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij alles bouwen wat u wilt.

Van Vossen Tenders staat voor kwaliteit, duurzaamheid en is specialist op het gebied van boten.

Verschillende typen boten voor Zwolle

Optimaal genieten van de wateren van Zwolle. Koop een boot bij Van Vossen Tenders

Wilt u optimaal genieten van het water rondom Zwolle? Hierbij kunt u denken aan het Zwarte Water en het Overijsselse Vecht. Daarnaast kunt u door de grachten van de stad varen in een boot met strak design. Laat hoofden draaien door uw prachtige, nieuwe sloep. Ook voor rondvaartboten kunt u bij Van Vossen Tenders terecht.

Kom langs bij Van Vossen Tenders. In een half uur bent u op onze locatie waar wij uw droomboot kunnen bouwen. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag kunt u langskomen op afspraak. Wanneer u een snelvarende, onderhoudsvrije en duurzame boot wilt kopen rijdt u Zwolle uit richting Van Vossen Tenders!

Datum 23 juni 2021 VanVossenTenders
MENU