Direct naar de inhoud.

VanVossen Sloep 700

aluminium sloep van vossen 700 tendersloep

Beleef het varen als nooit tevoren op deze aluminium sloep met zitplaatsen voor tien personen. De VanVossen Sloep 700 is een comfortabele klassieker. Deze reddingssloep is snel, met 50 pk motorvermogen ligt de topsnelheid op 34 kilometer per uur

Uw duurzame, waardevaste sloep

De VanVossen Sloep 700 is net als al onze aluminiumboten zeer duurzaam. Zo bouwen wij dit schip volledig recyclebaar uit kwalitatief hoogwaardig aluminium. Dat uitstekende materiaal is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Daardoor is de VanVossen Sloep 700 zeer waardevast.

Moderne sloep met klassieke lijnen

De klassieke lijnen geven deze reddingssloep een authentieke uitstraling. Onder deze traditionele look zit een zeer eigentijdse boot, gemaakt van de modernste materialen.

Onderwaterschip aluminium sloep

De romp heeft een planerend onderwaterschip met geïntegreerde sprayrail. Een doorlopende stevenkiel voorkomt afdrijven door zijwind.

Doordacht ruimtegebruik

Het ruimtegebruik aan boord is zeer efficiënt dankzij de weldoordachte indeling. Zo schuilt er onder het wegneembaar zonnedek voorop een ruime rondzit. Onder de rondzit achter vindt u onverwacht veel bergruimte.

Eigenschappen VanVossen Sloep 700

  • Achterdek met motor in bun of diesel inboard
  • De geschikt voor een 20 tot 90 pk geïntegreerde outboard
  • Zitplaatsen voor 10 personen.
  • Ruimte voor kussenset of koelbox in het vooronder

Prijslijst VanVossen Sloep 700

Meer weten over sloepen?

Wilt u meer weten over deze sloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. Of wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in. 

Datum 2 oktober 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU