Direct naar de inhoud.

Compacte consoleboot DutchLiner 530, robuust en stabiel

middenplaatje_alu_01

Wilt u een compacte consoleboot kopen? Wij hebben de DutchLiner 530 te koop, een robuuste, onderhoudsvrije en stabiele open werkboot, visboot, grachtenboot en recreatieboot. Met een lengte van 5,3 meter is deze aluminium boot zeer handzaam en compact.

Consoleboot met volop zit- en bergruimte

Ondanks de bescheiden lengte van 5,3 meter is de Dutchliner 530 een ruime boot met zitplaats voor zes personen. Zowel voorop als achterop vindt u luiken, bijvoorbeeld voor het opbergen van uw zitkussens.

Geïntegreerde sprayrail

De DutchLiner 530 heeft een geïntegreerde sprayrail. Deze verbetert de opwaartse druk, voor minimale weerstand in het water. Dat zorgt voor meer snelheid en minder brandstofverbruik. Ook gooit het schip op snelheid het water mooi opzij, waardoor de passagiers aan boord droger varen.

Vaar duurzaam en betaalbaar

Met de DutchLiner 530 vaart u duurzaam en betaalbaar. Deze consoleboot is zeer waardevast, duurzaam en volledig recyclebaar. Uitgevoerd in blank aluminium is deze open boot onderhoudsvrij. Het oersterke aluminium is licht van gewicht, waardoor het brandstofverbruik verrassend laag is.

Wilt u meer weten over prijzen en opties van de Van Vossen DutchLiners 530? Neem gerust vrijblijvend contact op, dan helpen wij u graag verder. En zoekt u toch net iets anders, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten, sloepen en tenders.

Bewaren

Datum 15 februari 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU