Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

FenneKotter 1000, nostalgische en onderhoudsarme kotter

Oude tijden herleven met de FenneKotter 1000. Kiest u graag het ruime sop om te gaan vissen? Zoekt u een zeer praktisch, eenvoudig werkscheepje? Of wilt u een recreatiebootje voor twee personen? Deze kotter is een moderne klassieker!

Onderhoudsarme kotter

Robuuste nostalgie uit vervlogen tijden, onder meer dankzij de robuuste stootrand en stijlsteven van dit schip met een enorme traditie. Maar dan met de nieuwste techniek. En onderhoudsarm. Want de FenneKotter is gemaakt van 100% aluminium, waardoor u niet te maken krijgt met roestvorming en schilderwerk.

Gebruik van de kotter

De FenneKotter 1000 heeft een ruime rondzit met plaats voor 12 personen. De kussensset kunt u opbergen in het vooronder. Daar vindt u ook ruimte voor twee vaste slaapplaatsen en een toilet. Dankzij de vele verkrijgbare opties, kunt u er helemaal uw eigen boot van maken, met alle functies en faciliteiten die u wenst. De kuip is zelflozend, zodat regenwater vanzelf de kuip verlaat.

Motorkotter kopen?

Wilt u een motorkotter kopen? Denk dan eens aan de FenneKotter 1000. Deze kotter is duurzaam omdat zij volledig recyclebaar isgebouwd. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit is ze zeer waardevast.

 

Wilt u meer weten over prijzen en opties van de FenneKotter 1000? Neem gerust vrijblijvend contact op of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. Wij helpen u graag verder. En zoekt u toch iets anders? Bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 5 december 2019 VanVossenTenders
MENU