Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

Jon boat Pro-Worker 750, gemaakt voor ruig water

Jon boat Pro-Worker 750 kan uitstekend uit de voeten in de golven. De jon boot is oorspronkelijk ontwikkeld door het Amerikaanse leger. Deze sterke, snelle en stoere boot is geschikt voor onder meer doorgewinterde watersporters, hulpverleners, toezichthouders en handhavers, bijvoorbeeld als politieboot, brandweerboot en werkboot voor de offshore.

Multifunctionele jon boat

De multifunctionele Pro-Worker 750 is uw ideale boot om meer te slepen, duwen of tenderen. Standaard is deze jon boat uitgevoerd met sleepbeeting, pushbar en rubber D-profiel rondom. De binnenruimte is verrassend groot. Dankzij het V-model van de bodem, heeft deze boot uitstekende vaareigenschappen in de golven.

 Zeewaardig aluminium

Het casco van jon boot Pro-Worker 750 is gebouwd van hoogwaardig aluminium met een dikte van vijf millimeter. Dat maakt deze boot zeewaardig. Bovendien is het blank aluminium onderhoudsvrij. Dankzij het relatief lichte gewicht van het casco kan de Pro-Worker 750 uit de voeten met weinig motorvermogen.

 Inboard- of buitenboordmotor

De Pro-Worker 750 wordt standaard gebouwd voor aandrijving door een buitenboordmotor. Op verzoek voeren wij deze uit met inboardmotor, zowel benzine als diesel is mogelijk.

Wilt u meer weten over prijzen en vele opties van de Pro-worker 750? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met leverancier KD Workboats. En zoekt u toch een net iets andere boot, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van onze uiteenlopende modellen werkboten.

Bewaren

Datum 27 januari 2020 VanVossenTenders
MENU