Direct naar de inhoud.

Longboat 700: ranke, ruime en snelle open boot

middenplaatje_longboat700_01

De Longboat 700 van VanVossen is een ranke maar toch zeer ruime open boot. Deze aluminium boot is een afgeleide van eeuwenoude roeiboten, waarbij met een zo klein mogelijke inspanning een zo groot mogelijke prestatie moest worden geleverd. Zo biedt deze boot ook een perfecte mix van minimaal verbruik en maximale performance.

Longboat met volop ruimte

De Longboat 700 biedt zitplaats aan zeker acht personen. Zij kunnen plaatsnemen op de ruime rondzit. En neemt u minder mensen mee, dan kunt u het voordek eenvoudig ombouwen tot heerlijk, groot zonnedek. Ook hebt u volop bergruimte aan boord.

Zuinig en snel door lage weerstand

Door de ranke vorm met aerodynamische onderwaterlijnen is de golfweerstand zeer laag. Dankzij deze minimale hump is de Longboat 700 zeer snel: een buitenboordmotor van twintig pk is voldoende voor een snelheid van ongeveer twintig kilometer per uur. En dankzij de lage weerstand is het verbruik van brandstof eveneens minimaal

Onderhoudsvrij aluminium

Gebouwd van blank aluminium en de zelflozende vloer is de Longboat 700 onderhoudsvrij. U kunt lekker varen, zonder aan uw boot te hoeven werken.

Wat is een longboat?

Het is van oudsher een roeiboot, die werd meegenomen aan boord van zeewaardige zeilschepen. Acht of tien roeiers werden ingezet om te varen tussen wal en schip voor uiteenlopende doeleinden. Op deze roeiboot zat een dubbele rij roeiers, zodat elk van de roeiers werkte met één roeispaan.

Wilt u meer informatie over de Longboat 700? Neem contact op. Wij helpen u graag verder. En is dit toch niet helemaal wat u zoekt, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten, sloepen en tenders.

 

Beleef unieke momenten op deze heerlijke boot.

vraag naar de optie- en prijslijst


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 15 februari 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU