Direct naar de inhoud.

Open werkboot Tornado 600, onderhoudsvrij en duurzaam

middenplaatje_tornado600_01

De open werkboot Van Vossen Tornado 600 is zeer duurzaam. En kiest u voor de blank aluminium uitvoering, dan is dit werkbootje geheel onderhoudsvrij. De consoleboot Tornado 600 is niet alleen perfect voor werken op het water, het is ook een heerlijke familieboot.

Compacte open werkboot

Met haar lengte van zes meter en breedte van 2,2 meter is de Tornado 600 een compacte werkboot, die eenvoudig per trailer te vervoeren is. En met een diepgang van slechts 30 centimeter en kruiphoogte van precies één meter is deze open consoleboot zeer handzaam. Wij leveren deze werkboot met een buitenboordmotor van 70 tot 125 pk.

Open aluminium familieboot

De Tornado 600 is zeer aantrekkelijk in gebruik als familieboot. Dankzij de ruime rondzit voorop de boot kunt u gemakkelijk acht personen meenemen. De bodem is zelflozend en blijft dus altijd droog. Onder de luiken in de voor- en achterbank vindt u volop bergruimte.

Onderhoudsvrije open werkboot

Kiest u voor de uitvoering van de Tornado 600 in blank aluminium, dan is deze volledig onderhoudsvrij. Hij roest niet en u hoeft niet te schilderen. Schoonmaken gaat heel eenvoudig met een hogedrukspuit en een beetje velgenreiniger. Want u hebt uw boot toch om in te varen en niet om aan te werken?

 

Zoekt u toch net iets anders, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten. En wilt u meer informatie over de Van Vossen Tornado 600? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen of verwelkomen u op onze werf.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 15 februari 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU