Direct naar de inhoud.

Tornado 750, perfecte patrolboat voor werk of recreatie

Een perfecte patrolboat voor grotere meren en kustwateren, dat is de Van Vossen Tornado 750. Een stoer schip, bruikbaar als werkboot, recreatieboot of visboot. In blank aluminium is de Tornado 750 onderhoudsvrij.

Zelflozende open kuip

Deze patrouilleboot heeft een grote open kuip, een ideale werk- of recreatieruimte. De kuip is zelflozend, zodat regenwater vanzelf de kuip verlaat. De salon biedt ruimte voor een wc, stuurstand en salonbank.

Patrolboat met perfecte vaareigenschappen

De Tornado 750 is uit te voeren met buitenboordmotor of inboardmotor met schroefas. Zowel snel varend als op cruisesnelheid zijn de vaareigenschappen van de patrouilleboot Van Vossen Tornado 750 perfect, ook op grote meren en open water, zoals de Waddenzee of het IJsselmeer.

Vervoer per trailer

De Van Vossen Tornado 750 heeft een breedte van 2,5 meter. Daardoor is deze aluminium boot prima te vervoeren op een trailer.

Prijs patrolboat Tornado 750

Wilt u meer weten over prijzen en opties van de Van Vossen Tornado 750? Neem contact op en wij helpen u graag verder. En is dit toch niet wat u zoekt, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 5 december 2019 VanVossenTenders
MENU