Direct naar de inhoud.

Tornado 1000, stoere en onderhoudsvrije aluminium patrouilleboot

foto_tornado_1000_04

In blank aluminium is de patrouilleboot Tornado 1000 stoer en onderhoudsvrij. Dankzij het hoog geplaatste voordek biedt deze 9,6 meter lange en 3,1 meter brede patrolboat opvallend veel binnenruimte. De salon herbergt ruimte voor een toilet, stuurstand en salonbank.

Patrolboat voor grotere meren en kustwateren

De Van Vossen Tornado 1000 is een perfecte patrolboat voor grotere meren en kustwateren, zoals de Waddenzee, het IJsselmeer, Oosterschelde, Westerschelde, Grevelingen en het Veerse Meer. Deze robuuste aluminium boot is uitstekend te gebruiken als werkboot, recreatieboot of visboot.

Ruime open kuip voor werk of recreatie

Deze handzame en gebruiksvriendelijke boot heeft een ruime open kuip die genoeg ruimte biedt om te werken of te recreëren. Dankzij het zelflozend vermogen van de kuip, stroomt water op het dek vanzelf van boord.

Patrouilleboot met kleine humb

De Tornado 1000 heeft een lange waterlijn. Hierdoor bereikt dit werkschip een hoge rompsnelheid. Dankzij uitgekiend bootontwerp, waarbij de motor net achter het midden van het schip is geplaatst, heeft de tornado een kleine humb. Wij hebben deze patrouilleboot te koop met inboard motor met doorgestoken schroefas.

Hoge snelheid, gering verbruik

Doordat het achterschip relatief gering in het water trekt, is de weerstand in het water minimaal. Dat draagt bij aan een hoge topsnelheid, een prima verhouding snelheid-verbruik en perfecte vaareigenschappen.

Wilt u meer weten over prijzen en opties van de Van Vossen Tornado 1000? Neem contact op en wij helpen u graag verder. En is dit toch niet wat u zoekt, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van uiteenlopende modellen werkboten.

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen?  Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 28 juni 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU