Direct naar de inhoud.

VanVossenSloep 650

middenplaatje_sloep_01

Beleef unieke momenten op de aluminium reddingssloep VanVossen 650, een klassiek gelijnde sloep voor acht personen. De open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen. De lage aanschafprijs en het geringe brandstofverbruik maken de VanVossen 650 tot een zeer voordelige sloep, duurzaam en waardevast.

Indeling VanVossen 650 aluminium reddingssloep

  • groot voordek of zonnedek
  • vooronder met ruimte voor koelbox en kussenset
  • langsbanken met veel bergruimte eronder
  • achterbank met volop bergruimte eronder
  • achterdek

Uitvoering VanVossen 650 aluminium sloep

De romp van de VanVossen 650 heeft een planerend onderwaterschip met geïntegreerde sprayrail. De sloep heeft een doorlopende stevenkiel. De sloep is geschikt voor een 15 tot 60 pk geïntegreerde outboard. Met 20 pk vaart u 20 kilometer per uur en hebt u geen vaarbewijs nodig. Met 40 pk vermogen ligt de topsnelheid op ongeveer 31 kilometer per uur. Het schip is leverbaar met diverse opties, vraag hiervoor naar de optielijst.

Meer informatie over onze sloepen

Wilt u meer weten over deze reddingssloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij geven graag meer informatie of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. En wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.

Prijslijst VanVossen Sloep 650

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

 

Geplaatst door Van Vossen Tenders op Donderdag 5 juni 2014

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 4 september 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU