Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

Rondvaartsloep 1000 op diesel of elektrisch

Zoekt u een nieuwe rondvaartboot te koop? Dan hebben wij voor u de Van Vossen Rondvaartsloep 1000. Deze compacte diesel of elektrisch aangedreven rondvaartboot met een lengte van tien meter biedt plaats aan maar liefst 32 personen. Ook is er een toilet aan boord, in het vooronder.

Rondvaart op diesel of elektrisch

De Van Vossen Rondvaartsloep biedt u keuze uit een aandrijving op diesel of op stroom, waarmee u rondvaarteen kunt organiseren door zowel stadse grachten als polders, meren en natuur. En voor welke van beide aandrijvingen u ook kiest, de Rondvaartsloep 1000 is gebouwd volgens de richtlijnen van de Scheepvaart Inspectie (SI).

Elektrische rondvaartboot, duurzaam varen

Wij bieden een elektrisch aangedreven rondvaartboot te koop vanwege de toenemende vraag naar duurzaam en milieuvriendelijk varen. Wilt u rondvaarten organiseren voor bijvoorbeeld overheden of grote organisaties, dan is de kans groot dat u in deze tijd van duurzaamheid, groene energie, people-planet-profit, sustainable energy een flinke streep voor hebt op uw concurrenten.

Diesel aangedreven rondvaartboot, degelijk en onderhoudsarm

Wilt u een rondvaartboot kopen die op diesel vaart, dan kunt u eveneens kiezen voor onze Rondvaartsloep 1000. De uitvoering met dieselmotor is oerdegelijk. En dankzij de uitgekiende lijnen van het onderwaterschip en het gebruik van lichtgewicht aluminium voor bouw van het casco is het verbruik van deze rondvaartboot verrassend zuinig. En dus eveneens duurzaam en heel goed voor uw portemonnee.

Zeer lange levensduur en onderhoudsvrij

Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardig aluminium voor de bouw van het casco van de Rondvaartsloep 1000, heeft deze boot een zeer lange levensduur. En uitgevoerd in blank aluminium is het casco zelfs helemaal onderhoudsvrij. U hoeft dan niet te schilderen, maar hebt ook geen last van roestvorming. Bovendien zijn onze aluminium boten allemaal zeer waardevast.

Rondvaartboot te koop: meer informatie

Wilt u meer weten over prijzen en opties van de Rondvaartsloep 1000? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

rondvaartsloep elektrisch

Bewaren

Bewaren

Datum 6 februari 2020 VanVossenTenders
MENU