Direct naar de inhoud.

VanVossen Sloep 600

VanVossen Sloep 600

Beleef unieke momenten op de aluminium reddingssloep VanVossen Sloep 600, een klassiek gelijnde sloep voor acht personen. De open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen. De lage aanschafprijs en het geringe brandstofverbruik maken de VanVossen Sloep 600 tot een zeer voordelige sloep, duurzaam en waardevast.

Indeling VanVossen 600 aluminium reddingssloep

  • riante rondzit voor zeker 8 personen
  • vooronder met ruimte voor koelbox en of kussenset
  Ook leverbaar met een 6 kw poddrive.

Uitvoering VanVossen 600 aluminium sloep

De romp van de VanVossen Sloep 600 heeft een planerend onderwaterschip met geïntegreerde sprayrail. De sloep heeft een doorlopende stevenkiel. De sloep is geschikt voor een 10 tot 60 pk geïntegreerde outboard. Met 20 pk vaart u ongeveer 20 kilometer per uur en heeft u geen vaarbewijs nodig. Met 40 pk vermogen ligt de topsnelheid op ongeveer 30 kilometer per uur. Het schip is leverbaar met diverse opties, vraag hiervoor naar de optielijst. Maximaal vermogen is 60 pk.

Meer informatie over onze sloepen

Wilt u meer weten over deze reddingssloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij geven graag meer informatie of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. En wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

 

Datum 15 mei 2023 VanVossenTenders
MENU