Direct naar de inhoud.

VanVossenTender 700 TB – Ruime, snelle aluminium Tender

Zeven meter ruimte en snelheid. Een trendy open boot met ruime zitgelegenheid. Dat is de aluminium VanVossen Tender 700. Volop vaargenot met groepen vrienden of familie, dankzij de maar liefst tien zitplaatsen op de banken rondom.

Perfecte grachten boot, met robuuste uitstraling.

Het fraaie design zorgt ervoor dat u gezien mag worden met de Tender 700. De vormgeving is tegelijk trendy en tijdloos, met diverse innovatieve elementen. Dat maakt deze aluminium boot tot een perfecte grachten boot. Er is volop ruimte aan boord, bijvoorbeeld voor het opbergen van uw kussenset in het vooronder.

Tender met puike prestaties

De VanVossen Tender 700 is een tendersloep met puike prestaties. Zo bereikt deze open boot met een 40 pk outboardmotor een snelheid van ongeveer 31 kilometer per uur. Deze tender-sloep is leverbaar met of zonder duwsteven.

Laag verbruik en waardevast

Het brandstofverbruik van deze aluminium boot is verrassend laag, onder meer dankzij de uitgekiende onderwaterlijn. Ook het gebruik van het sterke, maar relatief lichte aluminium draagt bij aan het lage verbruik. Dit maakt deze consoleboot bovendien nog eens zeer waardevast, onderhoudsarm en extra duurzaam. Want deze tendersloep is aan het eind van de zeer lange levensduur ook nog eens (bijna) volledig te recyclen.

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Datum 19 juli 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU