Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

VanVossen 1200 Cabin Tender

De VanVossenTender 1200 cabin is een stijlvolle Tender. Een fantastisch schip om mee te varen op zowel binnenwater als kustwateren, bijvoorbeeld het IJsselmeer en de Waddenzee. De indeling van deze tender is naar wens aan te passen, onder meer met mogelijkheid voor vier vaste slaapplaatsen, een toiletruimte, opbergruimte en kookgelegenheid.

Zeer ruime luxe Tender

Met een lengte van 12,00 meter biedt de Van VossenTender 1200 Cabin zeer veel ruimte. Zo is er in de grote open kuip ruim zitplaats aan boord voor negen personen.

In het voorschip treft u naast een riant tweepersoons bed, een ruim toilet met wasgelegenheid, en onder de stuurstand een hondekooi voor twee personen aan.

Comfort Tender voor een trip, reis of vakantie

Met ruimte voor vier (+2) vaste slaapplaatsen, een toilet en compacte keuken aan boord, is deze aluminium tender ook geschikt voor meerdaagse trips, reizen en vakantie. U vaart ermee over kanalen, rivieren, meren en kustwateren.

Keuze uit motoren in uw luxe tender

U heeft keuze uit verschillende outboard motoren. De beschikbare motoren variëren van 100 tot 2x 250 pk. Ter indicatie: met een motorvermogen van 250 pk ligt uw topsnelheid rond de 40 kilometer per uur.

Luxe tender met zeer laag verbruik

De Tender 1200 is zeer zuinig in verbruik. Dit onder meer dankzij de uitgekiende rompvorm en het gebruik van lichtgewicht aluminium voor de casco bouw. Het feit dat deze aluminium Cabin Tender dankzij de uitgekiende constructie (bijna) volledig te recyclen is, maakt haar nog eens extra duurzaam.

Prijslijst VanVossen Tender 1200

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

Bewaren

Bewaren

Datum 6 februari 2020 VanVossenTenders
MENU