Direct naar de inhoud.

VanVossen Plugin-E-Sloep 550

VanVossen Plugin-E-Sloep 550

Fijne grachtenboot.

Met deze aluminium grachtenboot kunt u heerlijk toervaren door de vele grachten, kanalen en meren die Nederland rijk is. De aluminium tender is uitgerust met een zelflozende kuipvloer en banken rondom. Door de zelflozende vloer in combinatie met aluminium is deze boot nagenoeg onderhoudsvrij. Deze open aluminium boot is duurzaam, onderhoudsarm en zeer waardevast.

De Plugin-E-Sloep

De -Plugin-E- Tender 550 is gebouwd van oersterk lichtgewicht aluminium. Met slechts een 6.0Kw haalt deze boot een snelheid van 11 km/u.  Deze Sloep is zowel electisch als met outboard te verkrijgen.

 

Tender-sloep voor acht personen.

Deze tendersloep met een lengte van exact 5,5 meter biedt zitplaats voor acht personen. Met deze moderne open boot mag u gezien worden, het is daarom een perfecte grachtenboot. Ook wordt deze praktische boot ook veel gebruikt door hengelsportliefhebbers, het is ook een uitstekende visboot.

Koersstabiel.

Door haar uitgekiende onderwaterschip is de VanVossen 550 bovengemiddeld koers stabiel, door haar breedte op de waterlijn is ook de aanvangsstabiliteit van deze kleine kanjer heel groot.

 

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 14 december 2022 Nijm Webdesign & Hosting
MENU