Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 1200

tender aluminium 1200 van vossen

De VanVossen Tender 1200 is een stijlvolle open water tender. Een fantastische boot om mee te varen op zowel binnenwater als kustwateren, bijvoorbeeld het IJsselmeer en de Waddenzee. De indeling van deze tender is naar wens aan te passen, onder meer met mogelijkheid voor twee vaste slaapplaatsen, een wc, opbergruimte en kookgelegenheid.

Zeer ruime luxe Tender

Met een lengte van 12,00 meter biedt de Van VossenTender 1200 zeer veel ruimte. Zo is er zitplaats aan boord voor negen personen. De kussenset kunt u opbergen in het vooronder.

Open water Tender voor een trip, reis of vakantie

Met ruimte voor twee vaste slaapplaatsen, een toilet en compacte keuken aan boord, is deze aluminium tender ook geschikt voor meerdaagse trips, reizen en vakantie. U vaart ermee over kanalen, rivieren, meren en kustwateren.

Keuze uit motoren in uw luxe tender

U hebt keuze uit verschillende outboard motoren. De beschikbare motoren variëren van 100 tot 2x 250 pk. Ter indicatie: met een motorvermogen van 250 pk ligt uw topsnelheid rond de 40 kilometer per uur.

Luxe tender met zeer laag verbruik

De Tender 1200 is zeer zuinig in verbruik. Dit onder meer dankzij de uitgekiende rompvorm en het gebruik van lichtgewicht aluminium voor de casco bouw. Het feit dat deze aluminium open boot dankzij de uitgekiende constructie (bijna) volledig te recyclen is, maakt haar nog eens extra duurzaam.

Prijslijst VanVossen Tender 1200

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

 

Bewaren

Bewaren

Datum 5 juni 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

MENU