Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 600

VanVossen Tender 600

Voor wie wil genieten van comfortabel vaargenot op een compacte open boot, hebben wij de VanVossen Tender 600 te koop.

Deze tendersloep combineert comfort met een ongekende verhouding verbruik-snelheid. Deze open boot is duurzaam, onderhoudsarm en zeer waardevast.

Tender met laag brandstofverbruik

De VanVossen Tender 600 is gebouwd van oersterk lichtgewicht aluminium. Het relatief lichte materiaal in combinatie met een zeer weldoordacht onderwaterschip zorgen voor een verbazingwekkend laag brandstofverbruik. De Tender 600 is duurzaam gebouwd, want aan het eind van de zeer lange levensduur is de boot (bijna) volledig te recyclen.

Open boot met prima prestaties

Het verbruik van de open boot Tender 600 is zeer laag. De prestaties zijn desondanks heel goed. Met een 60 pk outboardmotor ligt de topsnelheid op ongeveer 45 kilometer per uur.

Tendersloep voor acht personen

Deze tendersloep met een lengte van exact zes meter biedt zitplaats voor acht personen. In het vooronder is volop ruimte voor het opbergen van uw kussenset. Met deze moderne open boot mag u gezien worden, het is daarom een perfecte grachtenboot. Ook wordt deze Tender veel gebruikt door hengelsportliefhebbers, het is ook een uitstekende visboot.

 

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 14 december 2022 Nijm Webdesign & Hosting
MENU