Direct naar de inhoud.

VanVossenTender 600 – Compact en betaalbaar vaargenot

Voor wie wil genieten van comfortabel vaargenot op een compacte open boot, hebben wij de VanVossen Tender 600 te koop. Deze tendersloep combineert comfort met een ongekende verhouding verbruik-snelheid. Dit open bootje is duurzaam, onderhoudsarm en zeer waardevast.

Tender met laag brandstofverbruik

De Tender600 is gebouwd van oersterk lichtgewicht aluminium. Het relatief lichte materiaal in combinatie met een zeer weldoordacht onderwaterschip zorgen voor een verbazingwekkend laag brandstofverbruik. De Tender600 is duurzaam gebouwd, want aan het eind van de zeer lange levensduur is de boot (bijna) volledig te recyclen.

Open boot met prima prestaties

Het verbruik van de open boot Tender600 is zeer laag. De prestaties zijn desondanks heel goed. Met een 50 pk outboardmotor ligt de topsnelheid op ongeveer 44 kilometer per uur.

Tendersloep voor zeven personen

Deze tendersloep met een lengte van exact zes meter biedt zitplaats voor zeven personen. In het vooronder is volop ruimte voor het opbergen van uw kussenset. Met deze moderne open boot mag u gezien worden, het is daarom een perfecte grachtenboot. Ook wordt dit bootje veel gebruikt door hengelsportliefhebbers, het is ook een uitstekende visboot.

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 8 december 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU