Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 600 SportR

VanVossen Tender 600 SportR

VanVossen Tender 600 SportR, de nieuwste aanvulling op de succesvolle serie VanVossen Tenders.

Out of the Box! De VanVossen Tender SportR

Omdat wij regelmatig de vraag krijgen naar een Aluminium Tender die geschikt voor echt grote motorvermogens, en natuurlijk stiekem ook omdat we het zelf wel erg leuk vinden, heeft VanVossen de Tender 600 SportR ontwikkeld. (de SportR 650, 700, 777, enz. volgen natuurlijk ook).

Een hele snelle open boot van 6,05 meter met zitplaats voor 8 personen. Dat is de aluminium VanVossen Tender 600 SportR. Geniet op het water van de uitstekende, sportieve prestaties, voel de ultieme vrijheid.

Trendy en tijdloze tender

Dankzij het sportieve design, in combinatie met ruim voldoende vermogen, maar tegelijk trendy en tijdloos, u mag gezien worden met de Tender 600 SportR. Deze aluminium boot is de perfecte cruiser met comfort en klasse.

Tender met vele opties

De Tender 600 SportR wordt standaard geleverd met:

  • VanVossen Eva Foam vloeren en dekken
  • Navigatie verlichting
  • Toplicht
  • Rubberstootrand
  • VanVossen design vlaggenmast (kleine uitvoering)
  • VanVossen schakelpaneel

Duurzaam en betaalbaar varen

Varen met de VanVossen Tender 600 SportR is duurzaam en betaalbaar. Koopt u deze aluminium boot, dan koopt u zeker een zeer waardevaste boot die u nauwelijks hoeft te onderhouden. Het aluminium is sterk en bovendien licht, wat bijdraagt aan een verrassend laag brandstofverbruik. En aan het eind van de zeer lange levensduur is deze boot ook nog eens (bijna) volledig te recyclen.

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen?  Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 1 mei 2024 Bernard Beens
MENU