Direct naar de inhoud.

VanVossenTender 1000 – Luxe tender, ook voor kustwater

Wilt u een luxe tender kopen waarmee u ook de kustwateren op kunt? Dan hebben wij voor u de VanVossen Tender 1000 te koop. Met een lengte van tien meter, breedte van drie meter en diepgang van 0,35 meter kunt u met deze luxe tender op vele wateren uitstekend uit de voeten.

Tendersloep voor binnenwater en kust

De VanVossen Tender 1000 is een fantastische, zeer ruime boot om mee te varen op zowel binnenwater als kustwateren. Denk hierbij kanalen, rivieren, meren, de Waddenzee en het IJsselmeer. Dankzij de royale rondzit hebt u voldoende ruimte om een groep vrienden of familie mee aan boord te nemen voor een tochtje.

Luxe tender, ook voor meerdaagse vakanties en trips

Deze luxe tender is optioneel uitgerust met twee vaste slaapplaatsen, een wc en opbergruimte. Dit alles maakt de Tender 1000 ook geschikt voor meerdaagse trips, reizen en vakantie

Diverse outboard motoren

U hebt voor deze ruime, luxe tendersloep keuze uit verschillende outboard motoren. De voor dit model beschikbare motoren variëren van 60 tot 200 pk. Ter indicatie: met een motorvermogen van 200 pk ligt uw topsnelheid rond de 50 kilometer per uur.

Duurzame, zuinige tender

Het brandstofverbruik van VanVossen Tender 1000 ligt verrassend laag. Dit onder meer dankzij het gebruik van lichtgewicht aluminium voor de bouw van het casco en de uitgekiende rompvorm. Zo vaart u voordelig met minimale belasting voor het milieu. Het feit dat deze aluminium open boot zo is geconstrueerd dat zij (bijna) volledig te recyclen is, maakt haar nog eens extra duurzaam.

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

07 Kopie 11 Kopie 09 Kopie 12 Kopie

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 19 juli 2017 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU