Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 950

Wilt u een luxe tender kopen waarmee u ook de kustwateren op kunt? Dan bouwen wij graag de VanVossen Tender 950 voor u. Met een lengte van negen meter vijftig, breedte van drie meter en diepgang van 0,35 meter kunt u met deze luxe tender op vele wateren uitstekend uit de voeten.

Tendersloep voor binnenwater en kust

De VanVossen Tender 950 is een fantastisch varende, zeer ruime boot om mee te varen op zowel binnenwater als kustwateren. Denk hierbij kanalen, rivieren, meren, de Waddenzee en het IJsselmeer. Dankzij de royale rondzit hebt u voldoende ruimte om een groep vrienden of familie mee aan boord te nemen voor een tochtje.

Luxe tender, ook voor meerdaagse vakanties en trips

Deze luxe tender is optioneel uitgerust met twee vaste slaapplaatsen, een wc en opbergruimte. Dit alles maakt de Tender 950 ook geschikt voor meerdaagse trips, reizen en vakantie

Diverse outboard motoren

U hebt voor deze ruime, luxe tendersloep keuze uit verschillende outboard motoren. De voor dit model beschikbare motoren variëren van 60 tot 250 pk. Ter indicatie: met een motorvermogen van 200 pk ligt uw topsnelheid rond de 55 kilometer per uur.

Duurzame, zuinige tender

Het brandstofverbruik van VanVossen Tender 950 ligt verrassend laag. Dit onder meer dankzij het gebruik van lichtgewicht aluminium voor de bouw van het casco en de uitgekiende rompvorm. Zo vaart u voordelig met minimale belasting voor het milieu. Het feit dat deze aluminium open boot zo is geconstrueerd dat zij (bijna) volledig te recyclen is, maakt haar nog eens extra duurzaam.

Prijslijst VanVossen Tender 950

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 2 oktober 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU