Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 777 CT

Wilt u een aluminium tender kopen? En zoekt u daarbij naar een open boot met een klassieke uitstraling, die snel is,  wendbaar is en weinig onderhoud behoeft? Dan is de Classic Tender VanVossen  777 CT echt iets voor u. De sloepsteven en sportieve achterkant geven deze moderne open boot een extra tijdloze uitstraling.

Softtop overkapping voor beschutting

Wilt u genieten van een open boot, maar tegelijk ook beschut en droog kunnen zitten? Wilt u uw aluminium boot bijvoorbeeld gebruiken als visboot? Daarvoor hebben wij de VanVossen Tender 777 CT te koop met als extra optie een mooie, bijpassende softtop overkapping.

Ruime aluminium tender te koop

De VanVossen Tender 777 CT is met een lengte van 7,77 meter en zitplaats voor ongeveer tien personen een zeer ruime open boot. De banken rondom op deze klassieke tendersloep maken het tot een zeer aangename boot om lekker met z’n tweetjes te varen en tegelijk een perfect vaartuig om een groep familie of vrienden mee aan boord te nemen.

Onderhoudsarm, snel en zuinig

Het brandstofverbruik van de VanVossen Tender 777 CT is verrassend laag, dankzij het lichte gewicht van het aluminium en de uitgekiende onderwaterlijnen. Daarbij presteert deze oerdegelijke Tender werkelijk subliem: met een 100 pk buitenboordmotor bereikt zij een top snelheid van ongeveer 48 kilometer per uur. En het gebruikte aluminium heeft nog een belangrijk voordeel: qua onderhoud hebt u er geen omkijken naar .

Duurzame open boot kopen?

Wilt u een duurzame open boot kopen? De VanVossen Tender 777 CT heeft dankzij onze ervaring en vakmanschap in scheepsbouw en gebruik van alleen kwalitatief hoogwaardige materialen een zeer lange levensduur. Een ooit, in de zeer verre toekomst, is deze boot ook nog eens (bijna) volledig te recyclen.

Prijslijst VanVossen 777 Tender CT

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 5 oktober 2018 Nijm Webdesign & Hosting

Modellen

VanVossenTenders
MENU