Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

VanVossen Tender 950 Sport

Met de VanVossen Tender 950 Sport bewijst VanVossen Tenders wederom dat met een meesterlijke combinatie van belijning en onderhoudsarme materialen een schip ontstaat met de Wow – factor.

Loungen door de grachten, met een grote groep vrienden, waterskiën op ruimer water of een weekeindje Terschelling inclusief overnachting, de VanVossen Tender 950 Sport is overal in haar element.

Ingebouwde outboard

De VanVossen Tender 950 Sport word geleverd met een ingebouwde outboard, hierdoor vaart deze Tender uitermate rustig en stil als u heerlijk wil loungen, en is het een beest als ze word uitgelaten op het ruime water.

De VanVossen 950 kan worden geleverd als Walkaround met riante voorkuip inclusief ruime zitbanken in het voorschip, of als Runabout ( met dicht voordek ) waarbij de gangboorden extra breed zijn en een zonnedek is geïntegreerd in het voordek en een riante tweepersoonshut onder het voordek.

Een prijsindicatie voor een rijk uitgerust schip met onder andere, Esthec® dekken en vloeren, 250 Pk (60 + km/h), koelkast (85 Liter), toilet, tweepersoonsbed, luxe stoffering, gehard glazen raam, cabrio kap enz.;  is 195.000,– (Incl. BTW)

De VanVossen Tender 950 Sport is een uitgesproken snel schip. Het schip is leverbaar met motoren met een vermogen van 70 tot 250 pk. Met de zwaarste motor aan boord haalt deze boot een snelheid van maar liefst zo’n 60+ kilometer per uur, mede dankzij de uitgekiende rompvorm en het lichtgewichte aluminium. Dit draagt er bovendien aan bij dat dit schip verrassend zuinig is in brandstofverbruik.

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Tel: 06-21633185

Datum 22 april 2021 VanVossenTenders
MENU