Direct naar de inhoud.
  • Snelvarend
  • Betrouwbaar
  • Hand made
  • Onderhoudsarm
  • Innovatief
  • Duurzaamheid in optima forma

Visboot De Wilde 75, voel de geest van de Noorse zalmvisserij

De visboot De Wilde 75 is van oorsprong ontworpen voor de Noorse zalm- en sportvisserij. Deze stoere en onderhoudsvrije boot voor kleinschalige visserij is met drie meter opvallend breed in verhouding tot de lengte van 7,55 meter. De Wilde 75 is uit te voeren met buitenboordmotor of inboardmotor met schroefas.

Visboot met brede gangboorden

Visboot De Wilde 75 is voorzien van een kajuit. Dankzij de relatief grote breedte van deze boot lopen er relatief brede gangboorden langs de kajuit, van achterdek naar voordek. Ook is hiermee de ruime, zelflozende open kuip op het achterdek bijna vierkant en daarmee een ideale werkruimte, hengelsportplek of recreatieruimte.

De Wilde Slipp og Mek. AS

Wij ontwikkelden en bouwen de De Wilde 75 – evenals de De Wilde 65 – samen met de Noorse werf De Wilde Slipp og Mek. AS. De Nederlandse eigenaren Cornelis en Patricia de Wilde verenigen in hun lijn visboten de Nederlandse en Noorse kennis van scheepsbouw en visserij

Wilt u meer weten over prijzen en vele opties van de De Wilde 75? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Ook informeren wij u graag over mogelijkheden die er zijn om het ontwerp naar eigen inzicht aan te passen.  En zoekt u toch een net iets andere boot, bekijk dan eens ons zeer ruime aanbod van onze uiteenlopende modellen werkboten.

Bewaren

Bewaren

Datum 27 januari 2020 VanVossenTenders
MENU