Classic Tenders

De Classic Tender van VanVossen biedt watersportliefhebbers de ideale mix van klassiek en sportief. Op open water, waar het kan, vaart u lekker snel, terwijl u comfortabel en ontspannen door de grachten in stad dobbert. Daarbij mag u zeker gezien worden, want VanVossen Classic Tenders zijn dankzij hun klassiek stijlvolle look een lust voor het oog.

Lees verder
VanVossenTender 888 CT

VanVossenTender 888 CT

Lengte 8.88 | Breedte 2.55 | C-8 Personen

Bekijk

Uw Classic Tender als grachtenboot of visboot

Steel de show met uw Classic Tender! Deze boten van aluminium zijn echte eyecatchers. Vaar met uw gezelschap in dit toonbeeld van klassieke schoonheid langs terrasjes aan de kade of geniet van de rust en ruimte op het water buiten de stad. En bent u een hengelsportliefhebber? Dan is de Van Vossen Classic Tender ook echt iets voor u. Het is namelijk een uitstekende visboot, mede dankzij het optionele dakzeil.

Onderhoudsarm, voordelig vaargenot

Met onze aluminium tendersloepen geniet u vele, vele jaren van onderhoudsarm, voordelig vaargenot. Want de ervaring leert dat VanVossen tenders zeer waardevast zijn. Bovendien hebt u er dankzij het gebruik van een aluminium casco bijna geen onderhoud aan. Verder zorgt het doordachte boot design – met name het onderwaterschip – voor een verrassend laag brandstofverbruik.

Duurzaam varen op uw Classic Tender

De Classic Tender mag dan klassiek ogen, qua duurzaamheid voldoet deze open boot aan de modernste maatstaven. Dat heeft onder meer te maken met het genoemde spaarzame verbruik. Daarnaast is de Classic Tender opgetrokken uit onderhoudsarm aluminium, verven hoeft dus niet. En is ooit, over zeer lange tijd, het eind aangebroken voor deze boot, dan is zij volledig demontabel en (bijna) compleet te recyclen.

Ruime tender met sportief vaargedrag

De Classic Tender is populair dankzij het sportieve vaargedrag. De klassieke consoleboot met sloepsteven en dichte achterkant is snel, compact en wendbaar. U geniet van verrassende prestaties. Alleen, met z’n tweeën of met een hele groep, want aan boord van de VanVossen Classic Tender vindt u zitplaats voor tot wel tien personen en volop bergruimte.

Wat is een classic tender of tendersloep?

Een tender of tendersloep is een bootje dat in het verleden werd gebruikt om post en passagiers met handbagage te vervoeren naar een zeeschip. De tender lijkt veel op de aluminium sloep en wordt ook wel tendersloep genoemd. Het onderscheid zit in de prestaties, de tender is sneller dan de sloep. Classic Tenders lijken dankzij de traditionele sloepsteven en dichte achterkant nog meer op hun verre voorouders dan reguliere tenders.

Meer weten over Classic Tenders?

Wilt u meer informatie over onze Classic Tenders tenders? Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Of wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.