Sport Tenders voor tochtjes en vakantie op binnenwater en kustwateren

VanVossen Tender 700 Sport

Datum 8 mei 2018 VanVossenTenders

Sport Tender 800, super snelle Tender met vermogen tot 175 pk

Datum 15 augustus 2017 VanVossenTenders

VanVossen 888 Sport Tender

Datum 22 maart 2018 VanVossenTenders

Sport runabout Tender 800, snelle Tender met vermogen tot 150 pk

Datum 19 maart 2018 VanVossenTenders

VanVossenTender 1000 Cabin, dagenlang vaarplezier

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

VanVossenTender 950 Sport

Datum 1 december 2017 VanVossenTenders

VanVossenTender 1200 – Stijlvolle open water Tender

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

VanVossen 1200 Cabin Tender

Datum 2 november 2017 VanVossenTenders

VanVossenTender 1000 – Luxe tender, ook voor kustwater

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

Met Sport Tenders van VanVossen geniet u nog meer van tochtjes en vakanties op het water. Gaat u graag varen op meren, kanalen en rivieren? En wilt u ook met uw consoleboot een stukje de zee op kunnen? Een dagje varen met vrienden, collega’s of familie? Of een meerdaagse vaartocht lekker met z’n tweeën? Het kan allemaal met een luxe tendersloep van Van Vossen.

Overnachten aan boord van uw luxe tender

Wilt u een open boot? Maar ook de mogelijkheid om te overnachten aan boord? Denk dan eens aan een Luxe Tender van Van Vossen. Deze aluminium tenders zijn ook zeer bruikbaar voor meerdaagse trips, reizen en vakantie dankzij ruimte aan boord voor twee vaste slaapplaatsen, een toilet, een compacte keuken en volop bergruimte.

Luxe tendersloep, ook geschikt voor open water

De Van Vossen Luxe Tenders zijn zo gebouwd, dat ze ook geschikt zijn voor varen op grotere meren en ondiepe kustwateren. Wilt u ook wel eens met uw open boot de Waddenzee, de Dollard, het IJsselmeer, Westerschelde, Oosterschelde, het Veerse Meer of de Grevelingen op? Met een luxe tendersloep van Van Vossen is het mogelijk.

De Luxe Tender als grachtenboot of visboot

Uw Luxe Tender is een ware eyecatcher. U steelt de show als u met deze oogverblindende open boot langs terrasjes aan de kade vaart. En u geniet zelf van het comfort, de stabiliteit en de ruimte als u lekker gaat hengelen met deze uitstekende visboot. En slaat het weer om, dan is er voldoende beschutte ruimte om te schuilen aan boord.

Weinig onderhoud, voordelig varen

Met een Luxe Tender van Van Vossen vaart u voordelig. Zo is deze tendersloep zeer waardevast en hebt u er nauwelijks onderhoud aan dankzij de casco bouw uit kwalitatief hoogwaardig aluminium. Ook het brandstofverbruik is verrassend laag dankzij het uitgekiende boat design met innovatieve onderwaterlijnen, voor minimale wrijving. De Luxe Tender is vrijwel volledig te demonteren en recyclen, voor optimale duurzaamheid.

Zeer sportieve luxe tendersloep

Met onze Luxe Tenders vaart u zeer sportief. Met aan boord een inboard of outboard motor tot wel 300 pk accelereert uw tendersloep als een ware speedboot. En met maximaal motorvermogen bereikt uw aluminium sloep topsnelheden tot boven de veertig kilometer per uur.

Meer weten over Luxe Tenders?

Wilt u meer informatie over onze Luxe Tenders? Wij nodigen u uit vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier. Of wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.