Direct naar de inhoud.

VanVossen Sloep 777

VanVossen Sloep 777

Beleef het varen als nooit tevoren op deze aluminium sloep met zitplaatsen voor tien personen. De VanVossen Sloep 777 is een comfortabele klassieker. Deze reddingssloep is snel, met 50 pk motorvermogen ligt de topsnelheid op 34 kilometer per uur

Uw duurzame, waardevaste sloep

De VanVossen Sloep 777 is net als al onze aluminiumboten zeer duurzaam. Zo bouwen wij dit schip volledig recyclebaar uit kwalitatief hoogwaardig aluminium. Dat uitstekende materiaal is onderhoudsarm en heeft een zeer lange levensduur. Daardoor is de VanVossen Sloep 777 zeer waardevast.

Moderne sloep met klassieke lijnen

De klassieke lijnen geven deze reddingssloep een authentieke uitstraling. Onder deze traditionele look zit een zeer eigentijdse boot, gemaakt van de modernste materialen.

Onderwaterschip aluminium sloep

De romp heeft een planerend onderwaterschip met geïntegreerde sprayrails, en een doorlopende loefbijter welke afdrijven bij zijwind tegengaat.

Doordacht ruimtegebruik

Het ruimtegebruik aan boord is zeer efficiënt dankzij de weldoordachte indeling. Zo schuilt er onder het wegneembare zonnedek voorop een ruime rondzit. Onder de rondzit achter vindt u onverwacht veel bergruimte.

Eigenschappen VanVossen Sloep 777

  • Achterdek met motor in bun
  • De geschikt voor een 40 tot 150 pk geïntegreerde outboard
  • Zitplaatsen voor 12 personen.
  • Ruimte voor kussenset en of toilet in het vooronder
 Deze Sloep is ook leverbaar met twin een 6 kw poddrive.

Meer weten over sloepen?

Wilt u meer weten over deze sloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier. Wij maken graag een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. Of wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in. 

Datum 1 mei 2024 Bernard Beens
MENU