Direct naar de inhoud.

VanVossen Plugin-E-Tender 595

VanVossen Plugin-E-Tender 595

Fijne grachtenboot.

Met deze aluminium grachtenboot kunt u heerlijk toervaren door de vele grachten, kanalen en meren die Nederland rijk is. De aluminium tender is uitgerust met een zelflozende kuipvloer en banken rondom. Door de zelflozende vloer in combinatie met aluminium is deze boot nagenoeg onderhoudsvrij. Deze open aluminium boot is duurzaam, onderhoudsarm en zeer waardevast.

De Plugin-E-Tender 

De (Plugin-E) Tender 595 is gebouwd van oersterk lichtgewicht aluminium. Met slechts een 6.0Kw haalt deze boot een snelheid van 12 km/u.  Deze Tender is zowel electisch als met outboard te verkrijgen.

 

Tender-sloep voor acht personen.

Deze tendersloep met een lengte van exact 5,95 meter biedt zitplaats voor acht personen. Met deze moderne open boot mag u gezien worden, het is daarom een perfecte grachtenboot. Ook wordt deze praktische boot ook veel gebruikt door hengelsportliefhebbers, het is ook een uitstekende visboot.

De rugleuning van de Plugin-E-Tender is verplaatsbaar, zo ontstaat er een groot zonnedek!

Koersstabiel.

Door haar uitgekiende onderwaterschip is de VanVossen 595 bovengemiddeld koers stabiel, door haar breedte op de waterlijn is ook de aanvangsstabiliteit van deze kleine kanjer heel groot.

Vaartijden en laden

Onze tenders kunnen worden uitgerust met 2 tot 4 accus van 3,1 KW. Dit resulteert in vaartijden van ca 6 uur tot wel 12 uur varen op een continu snelheid van 7 km/u. Met de ingebouwde acculader duurt het laden ca 3,25 uur bij 2 accu’s en 6.5 uur bij 4 accu’s. Verder kan er gewoon met 230 Volt worden geladen. 

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 6 september 2023 VanVossenTenders
MENU