Direct naar de inhoud.

VanVossen Plugin-E-Tender 700

VanVossen Plugin-E-Tender 700

 

De Plugin-E-Tender 

De Plugin-E-Tender 700 wordt gebouwd van oersterk lichtgewicht aluminium. Met een pod van  6.0Kw haalt deze boot een snelheid van 12 km/u. 

Stap in de Toekomst

Met deze nieuw ontwikkelde Plugin-E-Tender 700 maakt U letterlijk een stap in de toekomst. Geruisloos door de grachten van Amsterdam, enkel nog het kabbelend geluid van het water. Zodra je in deze Tender stapt ben je helemaal vrij van alle dagelijkse drukte, en kom je vrijwel direct tot rust.

Onderhoudsarm

Onze tenders staan bekend om de stilistische vormgeven en onderhoudsarme eigenschappen. Zo heeft elke tender een zelflozende vloer, en zorgt het robuuste aluminium voor de rest.

Milieuvriendelijk varen

Doordat deze Tender geheel elektrisch is aangedreven, is er dus ook geen sprake meer van CO2 uitstoot. Op steeds meer plaatsen zal elektrisch varen de norm worden, denk aan binnensteden en natuurgebieden.

Vaartijden en laden

Onze tenders kunnen worden uitgerust met 1 of 2 accus van 8,3 KW. Dit resulteert in vaartijden van ca 8 uur tot wel 16 uur varen op een continu snelheid van 7 km/u. Met de ingebouwde acculader duurt het laden ca 4,5 uur bij 1 accu’s en 9 uur bij 2 accu’s. Verder kan er gewoon met 230 Volt worden geladen. 

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 1 mei 2024 Bernard Beens
MENU