Direct naar de inhoud.

VanVossen Sloep 700

VanVossen Sloep 700

Beleef unieke momenten op de aluminium reddingssloep VanVossen Sloep 700, een klassiek gelijnde sloep voor acht personen. De open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen. De lage aanschafprijs en het geringe brandstofverbruik maken de VanVossen Sloep 700 tot een zeer voordelige sloep, duurzaam en waardevast.

Indeling VanVossen 700 aluminium sloep

  • riante rondzit voor zeker 10 personen
  • vooronder met ruimte voor koelbox en of kussenset

Uitvoering VanVossen 700 aluminium sloep

De romp van de VanVossen Sloep 700 heeft een planerend onderwaterschip met geïntegreerde sprayrail. De sloep heeft een doorlopende loefbijter. De sloep is geschikt voor een 20 tot 150 pk geïntegreerde outboard. Met 20 pk vaart u ongeveer 15 kilometer per uur en heeft u geen vaarbewijs nodig. Met 60 pk vermogen ligt de topsnelheid op ongeveer 25+ kilometer per uur. Het schip is leverbaar met diverse opties, vraag hiervoor naar de optielijst. Maximaal vermogen is 150 pk.

  Deze Sloep is ook leverbaar met een 6 kw poddrive.

Meer informatie over onze sloepen

Wilt u meer weten over deze reddingssloep of ons aanbod in aluminium sloepen, tenders, classic tenders en werkboten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij geven graag meer informatie of maken een afspraak met u voor een bezoek aan onze werf. En wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.

Wilt u meer weten over prijzen en opties, of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 1 mei 2024 VanVossenTenders
MENU