Direct naar de inhoud.

VanVossen Tender 888

VanVossen Tender 888

Met haar lengte van 8,88 meter is de aluminium Tender sloep Tender 888 een van de ruimere tenders uit de VanVossen Tender serie. Wilt u een tender kopen waarin u ook kunt slapen? Dan is de Tender 888 voor u het aangewezen model. Want de 888 is uitgerust met een slaapcabin.

Tender sloep met twee leefgedeelten

Als enige in de serie tender sloepen van VanVossen biedt de Tender 888 twee leefgedeelten. Voorop de aluminium boot vindt u een slaapgedeelte met softtop. Deze ruimte is uitgerust met twee langsbanken en een onderwater wc. Achterop de boot bevindt zich een ruime rondzit met stuurconsole.

Zeer ruime Tender

De royale banken rondom op deze zeer ruime tender-sloep bieden zitplaats aan tien tot twaalf personen. Dat maakt deze boot bijzonder geschikt om lekker met z’n tweetjes te varen en tegelijk perfect om een groep vrienden of familie mee aan boord te nemen. In het vooronder is bergruimte voor uw kussenset.

Pittige prestaties

De VanVossen Tender 888 levert pittige prestaties. Zo bereikt deze tender sloep met een 100 pk outboardmotor een snelheid van ongeveer 40 kilometer per uur. Dankzij het lichte gewicht van het aluminium en het uitgekiende onderwaterschip is deze tender zeer zuinig in brandstofverbruik.

Trendsetter in tijdloos design

De VanVossen Tender 888 is trendsetter in tijdloos design. Dankzij gebruik van de nieuwste technieken combineert deze onderhoudsarme aluminium boot vaarcomfort met duurzame prestaties. U mag ermee gezien worden, of u hem nou gebruikt als recreatieboot, visboot of grachtenboot. Het duurzame karakter wordt nog versterkt door bouw met het oog op volledige recycling in de verre, verre toekomst.

 

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Datum 14 december 2022 Nijm Webdesign & Hosting
MENU