Sport Tenders; Duurzaamheid in Optima Forma

VanVossen Tender 600 Sport

Datum 5 juni 2018 VanVossenTenders

VanVossen Tender 670 Sport

Datum 31 januari 2018 VanVossenTenders

VanVossen Tender 700 Sport

Datum 8 mei 2018 VanVossenTenders

VanVossen Tender 777 Sport

Datum 15 augustus 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tender 888 Sport

Datum 22 maart 2018 VanVossenTenders

VanVossen Tender 950 Sport

Datum 1 december 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tender 1050 (Sport)

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

Met de Sport Tenders van VanVossen geniet u nog meer van tochten en vakanties op het water. Gaat u graag varen op meren, kanalen en rivieren? En wilt u ook met uw consoleboot een stukje de zee op kunnen? Een dagje varen met vrienden, collega’s of familie? Of een meerdaagse vaartocht lekker met z’n tweeën? Het kan allemaal met een luxe tendersloep van Van Vossen.
Overnachten aan boord van uw luxe tender
Wilt u een open boot? Maar ook de mogelijkheid om te overnachten aan boord? Denk dan eens aan een Luxe Aluminium Tender, ontworpen door Van Vossen. Deze aluminium tenders zijn ook zeer bruikbaar voor meerdaagse trips, reizen en vakantie dankzij ruimte aan boord voor twee vaste slaapplaatsen, een toilet, een compacte keuken en volop bergruimte.
Luxe tendersloep, ook geschikt voor open water
De Van Vossen Sport Tenders zijn zo gebouwd, dat ze ook geschikt zijn voor varen op grotere meren en ondiepe kustwateren. Wilt u ook wel eens met uw open boot de Waddenzee, de Dollard, het IJsselmeer, Westerschelde, Oosterschelde, het Veerse Meer of de Grevelingen op? Met een luxe tendersloep van Van Vossen is het mogelijk. Een aluminium boot van Van Vossen biedt vele mogelijkheden.
De Sport Tender als grachtenboot of visboot
Uw Sport Tender is een ware eyecatcher. U steelt de show als u met deze oogverblindende open boot langs terrasjes aan de kade vaart. En u geniet zelf van het comfort, de stabiliteit en de ruimte als u lekker gaat hengelen met deze uitstekende visboot. En slaat het weer om, dan is er voldoende beschutte ruimte om te schuilen aan boord.
Weinig onderhoud, voordelig varen
Met een Sport Tender van VanVossen vaart u voordelig. Zo is deze tendersloep zeer waardevast en hebt u er nauwelijks onderhoud aan dankzij de casco bouw uit kwalitatief hoogwaardig aluminium. Ook het brandstofverbruik is verrassend laag dankzij het uitgekiende boat design met innovatieve onderwaterlijnen, voor minimale wrijving. De Luxe Tender is vrijwel volledig te demonteren en recyclen, voor optimale duurzaamheid.
Zeer sportieve luxe tendersloep
Met onze Sport Tenders vaart u zeer sportief. Met aan boord een outboard motor tot wel 300 pk accelereert uw tendersloep als een ware speedboot. En met maximaal motorvermogen bereikt uw aluminium sloep topsnelheden tot boven de veertig kilometer per uur.
Meer weten over VanVossen Tenders?
Wilt u meer informatie over onze Luxe Tenders? Wij nodigen u uit vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier. Of wilt u een offerte? Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in.