Direct naar de inhoud.

Boot kopen Limburg

Boot kopen Limburg

Wilt u een boot kopen? Limburg heeft prachtige wateren waar u heerlijk kunt genieten van een sloep. De rivieren en meren in de provincie geven u optimaal plezier met een boot. U kunt van het noorden van Limburg tot aan het zuiden van de provincie en de Belgische grens varen.

Tijdens de mooie, zonnige dagen kunt u heerlijk genieten op het water met vrienden en familie. Bij Van Vossen Tenders vindt u alleen boten waar u in gezien wilt worden. Ze beschikken over een prachtig design, mede door het materiaal wat gebruikt wordt. Hierdoor kunt u optimaal genieten.

Aluminium boot kopen in Limburg

Aluminium boot kopen in Limburg

Een aluminium boot kopen in Limburg is een goede investering. Hiermee kunt u de mooiste herinneringen beleven met geliefden. Bij ons kunt u onder andere de volgende aluminium boten vinden.

  • Aluminium tenders – luxe, stijlvol en comfortabel. Beschikbaar van 8 tot 10 personen.
  • Aluminium sloepen – de perfecte mix tussen comfort, stijl en snelheid. Beschikbaar van 8 tot 12 personen.
  • Aluminium boten – de beste kwaliteit in combinatie met mooie stroomlijning. Beschikbaar van 8 tot 12 personen.

Daarnaast vindt u ook de mooiste luxe sport tenders bij Van Vossen Tenders. Aluminium is ideaal voor boten, aangezien hier veel voordelen aan zitten. Onze boten worden van dit materiaal gemaakt, door deze positieve kenmerken.  

Boot kopen in Limburg

De voordelen van een sloep kopen bij Van Vossen Tenders

Zoals hierboven benoemd heeft aluminium vele voordelen. Een sloep kopen voor de wateren in Limburg is hierdoor nog aantrekkelijker.

  • De boten zijn onderhoudsvrij – het casco van aluminium heeft geen onderhoud nodig. Ook tijdens de winter kunt u uw boot in het water laten liggen. Het materiaal is ijzersterk en roestvrij.
  • Onze boten zijn snelvarend – ze hebben een onderwaterschip dat erg gestroomlijnd is en daardoor sneller varen.
  • Het design is prachtig – een aluminium boot heeft een strak design. Het casco ziet er strak uit en van hoge kwaliteit.
  • Onze boten zijn duurzaam – het materiaal is voor 100% recyclebaar. Ook laten onze boten geen giftige stoffen af, wat beter voor het milieu is.
  • De opties zijn eindeloos – wij bouwen al onze boten met de hand. Hierdoor kunt u al uw wensen doorgeven en kunnen wij dit voor u maken.

Wanneer u een mooie, kwalitatieve en duurzame boot wilt komt u bij ons. Wij kunnen uw droomboot maken.

Verschillende typen boten voor Limburg

Heerlijk kunnen varen in de wateren van Limburg? Koop een boot bij Van vossen Tenders!

Wilt u heerlijk kunnen varen in de wateren van Limburg? Koop dan een boot bij Van Vossen Tenders. Limburg is zeer geschikt voor een mooie sloep. Vaar over de Maas en geniet van de natuur die u tegenkomt. In de buurt van Roermond vindt u ook diverse plassen waar u heerlijk kunt varen.

Houdt u ook van de combinatie van zomer en water? Kies dan voor een onderhoudsvrije boot. Dit is ideaal en gaat u ook veel geld en tijd besparen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0521 – 520440 of via info@vanvossentenders.nl. Het zal de rit richting Steenwijk helemaal waard zijn.

Op afspraak zijn wij ook in het weekend geopend. Hierdoor wordt een rit vanuit Limburg al een stuk aantrekkelijker. Wij bouwen uw nieuwe boot compleet met de hand, zodat u zeker weet dat u de beste kwaliteit krijgt. Stap in de auto en kom langs. Een nieuwe droom boot kopen in Limburg wordt lastig, daarom komt u naar Van Vossen Tenders.

Datum 11 juni 2021 VanVossenTenders
MENU