Direct naar de inhoud.

Boot kopen Drimmelen

Boot kopen Drimmelen

Wilt u een nieuwe boot kopen? Drimmelen en omgeving Biesbosch zijn prachtig om te varen! Van Vossen Tenders is gespecialiseerd in het bouwen van onderhoudsarme aluminium boten. Bij ons vindt u sloepen, tenders en sport tenders in diverse prijsklassen. Deze snelvarende boten zijn perfect om er een dag op uit te trekken in Drimmelen en omgeving. Verken het Nationaal Park de Biesbosch, ga op zoek naar strandjes in de omgeving en geniet van de natuur!

In omgeving Biesbosch en Drimmelen een boot kopen

Bij ons kunt u terecht voor de volgende handgemaakte boten:

Ook wanneer u op zoek bent naar een rondvaartboot om gasten rond te varen in Drimmelen en de Biesbosch bent u bij ons aan het juiste adres! Deze biedt namelijk plaats aan maar liefst 32 personen en kan zowel op diesel als elektrisch aangedreven aangeleverd worden.

een boot kopen in Drimmelen

De voordelen van een boot van Van Vossen Tenders

Wanneer u kiest voor een Van Vossen Tenders boot, geniet u van de volgende voordelen:

  • Al onze boten zijn geheel onderhoudsvrij. Dit komt doordat het casco van onze boten wordt gemaakt van aluminium. Dit materiaal is ijzersterk en daarnaast ook nog eens roestvrij. De boot in de winter in het water laten liggen is dus geen probleem. Dit scheelt weer tijd en geld!
  • Onze boten hebben een prachtig design en zijn snelvarend. Dit komt weer mede dankzij het materiaal waarvan de boot gemaakt is. Hiernaast is het onderwaterschip van de boot erg gestroomlijnd. Hierdoor kunnen onze boten erg veel vaart maken.
  • Talloze extra opties zijn mogelijk! Wij vinden het belangrijk dat uw boot geheel naar wens wordt opgeleverd. Daarom bieden wij talloze extra opties aan. Wilt u bijvoorbeeld altijd kunnen genieten van uw favoriete muziek? Dan bouwen we een stereo installatie in. Vindt u het belangrijk om een toilet aan boord te hebben? Ook dit is geen probleem! Alles is mogelijk.

Heeft u bij de botenverkoop in Drimmelen niet gevonden wat u zocht? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een nieuwe boot te kopen? Plan een afspraak en kom bij ons langs!

voordelen Van Vossen Tenders

Optimaal geniet van de wateren in Drimmelen en de Biesbosch: koop een boot van Van Vossen Tenders

Met een boot van Van Vossen Tenders kunt u optimaal genieten van de prachtige omgeving die Drimmelen te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een boot om met familie, een grotere groep vrienden of misschien zelfs wel rondvaarten mee te organiseren, bij Van Vossen Tenders is alles mogelijk!

U vindt ons op twee uren afstand met de auto, in Steenwijk. Van maandag tot vrijdag zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag alleen op afspraak.

Een snelvarende, onderhoudsvrije boot kopen doet u niet in Drimmelen, maar bij Van Vossen Tenders!

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU