Direct naar de inhoud.

Sloep kopen Leiden

Sloep kopen Leiden

Wilt u een sloep kopen in Leiden? Van Vossen Tenders heeft een dealer bij u in de buurt! Voor als u heerlijk in de grachten van Leiden en de omgeving daaromheen wilt varen.


Wilt u een sloep kopen in Leiden?

Wilt u een sloep kopen in Leiden om heerlijk over de grachten te varen? Van Vossen Tenders heeft zeer hoogwaardige aluminium sloepen. Wij kunnen de voor u op maat gemaakte sloep bij u thuis afleveren. Dit alles tegen een zeer goede prijs. Zo weten wij zeker dat u heerlijk kunt genieten wanneer u met uw nieuwe sloep over de Leidse grachten vaart.

Ons bouwwerf ligt in Steenwijk, waar wij hard werken aan uw droom sloep. Wij leveren maatwerk bij u af. Wanneer u in Leiden een sloep bij ons koopt dan zorgen wij ervoor dat die op maat van uw wensen wordt gemaakt. Ook kunt u kiezen uit verschillende modellen en maten. Wij bouwen sloepen met een capaciteit tot wel 12 mensen. Zo kunt u met een gezellige groep met uw sloep het water in Leiden op.

een sloep kopen in leiden

Hoogwaardige aluminium sloepen geleverd in Leiden

Wij hebben ervoor gekozen om de sloepen die wij maken van hoogwaardig aluminium te maken. Een aluminium design zorgt voor een mooi, strak, luxueus en sportief design. Doordat wij er zelf comfortabele stoelen en banken bij maken zorgen wij voor ultiem comfort op uw nieuwe gekochte sloep in Leiden.

Doordat aluminium minder weegt en wij onze sloepen en boten erg gestroomlijnd bouwen verbruikt u minder brandstof. Dit is natuurlijk ideaal voor uw portemonnee en voor het milieu. Door dit aerodynamisch design glijdt u heerlijk door het water. Daarnaast blijft aluminium erg lang goed. Het blijft uit zichzelf schoon en beschadigd bijna niet. Hierdoor hoeft u bijna geen onderhoud te plegen aan uw sloep.

Al met al leveren wij, bij het kopen van een sloep in Leiden, aan u een aluminium sloep van hoge kwaliteit. In deze sloep ervaart u veel comfort, soepel vaargedrag en een portemonnee- en milieuvriendelijke rondvaart.

Aluminium Sloep kopen Leiden

Voordelen van het kopen van een aluminium sloep

U heeft natuurlijk keuze uit meerdere bouwmaterialen wanneer u een sloep koopt in Leiden. Om voor u nog wat beter in kaart te brengen waarom wij ervoor hebben gekozen om alleen aluminium sloepen te verkopen, hebben wij hieronder een lijst samengesteld met de voordelen:

  • Omdat wij het belangrijk vinden om milieuvriendelijk te zijn, produceren wij onze sloepen zo milieuvriendelijk. Daarnaast is een aluminium boot ook milieuvriendelijker door de lagere uitstoot.
  • Een sloep gemaakt aluminium heeft bijna geen onderhoud nodig.
  • Bij ons krijgt u een sloep die volledig op maat gemaakt is met de hand.
  • Modern en sportief design met een hoog vaar comfort.
  • De materialen van onze sloep zijn recyclebaar.

Wilt u iets groters? Bekijk dan ook eens de aluminium boten die wij maken.

Sloep varen in de Leidse grachten

Voor extra vaarplezier koopt u in Leiden een sloep bij Van Vossen Tenders

Uw sloep kopen in Leiden bij Van Vossen Tenders zorgt voor veel vaarplezier bij u. Doordat u samen met ons uw ideale aluminium sloep samenstelt. Waarna wij die voor u op maat maken. Daarnaast bent u ook gelijk milieubewust bezig door te kiezen voor een sloep van aluminium.

Met onze sloep weet u zeker dat u voor ultiem comfort kiest. Naast comfort kiest u ook voor een spraakmakend mooi, strak en sportief design. Waarbij het design ook nog eens erg aerodynamisch is waardoor u zeer soepel door het water heen glijdt.

Wilt u een sloep kopen? Leiden is een heerlijke plek om rondtevaren. Bij Van Vossen Tenders vindt u de aluminium sloep naar uw wensen!

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU