Direct naar de inhoud.

Sloep kopen Loosdrecht

Sloep kopen Loosdrecht

Wilt u een nieuwe sloep kopen? Loosdrecht is een prachtig gebied om te genieten van de natuur, of om juist sportief te varen. Met uw nieuwe sloep verkent u de Loosdrechtse Plassen en de vele eilandjes op de plas. Talloze vaarroutes zijn mogelijk en uren vaarplezier zijn gegarandeerd.

Wat is er nou leuker dan op zondag met de zon in het gezicht varen met de kinderen, met vrienden of met familie? Dit wordt alleen nog maar plezieriger wanneer u hiervan kunt genieten met een prachtige, handgemaakte aluminium sloep!

Bent u benieuwd wat voor sloep u kunt kopen in Loosdrecht? Bekijk de mogelijkheden hier!

sloep in Loosdrecht kopen

Aluminium sloep kopen in Loosdrecht

Een sloep is sportief, maar biedt ook de mogelijkheid tot een ontspannen vaarritje. Een sloep biedt genoeg ruimte om met een grote groep te gaan varen, maar is ook uitermate geschikt wanneer u er met zijn tweeën een dagje op uit wilt trekken.

Het grootste voordeel van een aluminium sloep is, is dat deze geheel onderhoudsvrij is! Aluminium roest niet en de boot hoeft dus niet uit het water gehaald te worden. Dit scheelt veel tijd en geld! Doordat u zeker weet dat de boot geschikt is voor alle weersomstandigheden, geeft dit een veilig gevoel.

Doordat aluminium een erg licht materiaal is en de boot een gestroomlijnd onderwaterschip heeft, kan er ook flink vaart mee gemaakt worden. Hiernaast beschikken onze sloepen allemaal over een zelflozende kuip. Dit maakt een sloep dé perfecte plezierjacht voor in Loosdrecht en omstreken.

Waarom een sloep kopen bij Van Vossen Tenders?

De voordelen van een Van Vossen Tenders sloep zijn het volgende:

  • Onze aluminium sloepen worden met de hand gemaakt op locatie in Steenwijk;
  • Duurzaamheid en innovatie staan hoog in het vaandel. Onze boten brengen het milieu zo weinig mogelijk schade toe;
  • Onze sloepen worden vaarklaar opgeleverd;
  • Talloze extra opties mogelijk. Denk hierbij aan een softtop, gewatteerde kussens, een ingebouwde radio met speakers, etc;
  • Specifieke wensen kunnen wij doorvoeren. Maatwerk is mogelijk;
  • Onze boten beschikken stuk voor stuk over een prachtig design en zijn erg comfortabel.

Bent u benieuwd geworden? Kom vanuit Loosdrecht eens langs op locatie! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

aluminium sloep Loosdrecht

Vergroot uw vaarplezier in Loosdrecht: koop een sloep bij Van Vossen Tenders!

Door in een sloep van Van Vossen Tenders te varen beleeft u niet alleen veel vaarplezier, u bent ook nog eens milieubewust bezig. Onze boten zijn erg stabiel en wendbaar en kunnen bovendien ook nog eens flink snelheid maken. Dé succesformule voor een heerlijke dag op het water!

Met onze sloepen kunt u zowel de rust opzoeken, als lange tochten maken. De keuze is aan u. Maak een afspraak en kom eens bij ons langs in Steenwijk om onze sloepen te komen bewonderen. Vanaf Loosdrecht rijdt u binnen ongeveer anderhalf uur naar onze werkplaats!

Een prachtige sloep kopen doet u niet in Loosdrecht, maar bij Van Vossen Tenders!

Datum 4 maart 2021 VanVossenTenders
MENU