Direct naar de inhoud.

Boot kopen Alkmaar

Boot kopen Alkmaar

Wilt u een nieuwe boot kopen? Alkmaar heeft een prachtige omgeving waar u heerlijk kunt varen. Trek erop uit tijdens een dag met mooi weer. Ga met uw vrienden en familie op de boot en maak nieuwe herinneringen.

Varen tussen de grachten van Alkmaar is een ideale dagbesteding wanneer u in Alkmaar woont of op vakantie bent. Terwijl anderen op het terras zitten vaart u langs in uw eigen sloep, waarmee er zeker wat hoofden zullen draaien.  

Wilt u in stijl over het water? Maak dan de keuze voor een aluminium boot. Hiermee glijdt u door het water in een aerodynamische boot. Van Vossen Tenders levert de beste kwaliteit boten, waarmee u heerlijk uren op het water kunt dobberen. Een boot kopen voor de grachten in Alkmaar doet u dan ook bij Van Vossen Tenders.

Boot kopen in Alkmaar

Een aluminium boot kopen in Alkmaar

De aluminium boot kopen is ideaal in Alkmaar. Dit type wordt met de hand gemaakt, waardoor u al uw wensen in uw nieuwe boot kan stoppen. Het gehele casco is van aluminium gebouwd, wat een zeer luxe uitstraling geeft.

Wilt u uw boot in de winter in het water laten liggen? Dat is geen probleem met een aluminium sloep. Deze is onderhoudsvrij, roestvrij en ijzersterk. Hierdoor hoeft u hier geen tijd en aandacht aan te besteden. Zodra u wilt varen kan dat, zonder eerst onderhoud te plegen.

Een ander voordeel van een aluminium boot is dat deze licht in gewicht is. Hierdoor is deze volledig gestroomlijnd en kunt u veel vaart maken. Dat is het mooie aan op het water zijn, de wind door uw haren, vol gas op het water en heerlijk genieten van de zon.

Aluminium boot kopen in Alkmaar

Uw droomboot van Van Vossen Tenders

U kiest voor een boot van Van Vossen Tenders, omdat wij uw droomboot kunnen bouwen. Wilt u met 8 personen gaan varen of liever 15? Het kan allemaal! Doordat wij de boten met de hand maken, kunnen wij al uw wensen hierin verwerken. Denk hierbij aan een slaapcabine, een toilet, ingebouwde stereo, etc.

Waarom zou u uw droomboot laten bouwen door Van Vossen Tenders? Wij geven u een paar redenen.

  • Wij geloven in de kracht van duurzaamheid en innovatie. Iedere boot die wij bouwen geeft weinig schade aan het milieu. Daarnaast kan het materiaal gerecycled worden en door het lichte gewicht verbruikt hij minder brandstof.
  • Wij kunnen al uw wensen laten uitkomen. Onze specialisten kunnen talloze extra’s toevoegen aan uw boot voor Alkmaar. Hierdoor is maatwerk geen probleem.
  • Onze boten zijn erg comfortabel en het design ziet er strak uit.
  • Onze boten zijn onderhoudsarm, snelvarend en betrouwbaar. Dit geldt onder andere voor onze aluminium sloepen, tenders en luxe sport tenders.

Door voor ons te kiezen, kiest u ook voor onderhoudsarme boten die goed zijn voor het milieu. Waar wacht u nog op, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw droomboot in Alkmaar

Een boot kopen voor de grachten in Alkmaar

Alkmaar is een gezellige stad met leuke grachten. Hier kunt u heerlijk met uw sloep doorheen varen op een zonnige dag. Neem wat lekkere hapjes en drankjes mee en u kunt hier de hele dag zijn. Dit zullen uw vrienden en familie ook een heerlijk uitje vinden.

Ga voor een compleet nieuwe boot, die er prachtig uitziet naar Van Vossen Tenders. Het is een stukje rijden vanuit Alkmaar, maar het is zeker de moeite waard. U gaat gegarandeerd genieten van uw boot, welke van hoge kwaliteit is. Ook voldoet deze volledig aan uw wensen, waardoor u jarenlang kunt genieten van dit model.

Wilt u een boot kopen? Alkmaar gaat naar Van Vossen Tenders!

Datum 17 mei 2021 VanVossenTenders
MENU