Direct naar de inhoud.

Sloep kopen Amsterdam

Sloep kopen Amsterdam

Heerlijk varen door de grachten of lekker uitwaaien op het IJmeer? Kom bij Van Vossen uw sloep kopen! In Amsterdam zijn we al een begrip! Neem snel een kijkje in ons aanbod!


Een sloep kopen in Amsterdam?

Of u nu het water op wilt om te genieten van de natuur, juist wat actiever wilt varen op het neer of lekker wilt genieten van de gezelligheid in de grachten van Amsterdam. Een sloep van Van Vossen biedt u alles wat u nodig heeft. U kunt bij ons tegen aantrekkelijke prijzen een mooi vormgegeven sloep kopen. Amsterdam ontdekken vanaf het water was nog nooit zo aantrekkelijk! 

In onze werf in Steenwijk maken onze vakmensen de sloepen allemaal met de hand. We kunnen u daarom uitstekend voorzien van maatwerk, zodat uw sloep is voorzien van alle gemakken en voorzieningen die u wenst. En of u nu van plan bent om met z’n tweeën of met familie en vrienden erop uit gaat over de wateren van Amsterdam, sloepen die u koopt bij Van Vossen zijn geschikt tot wel twaalf personen. 

Wilt u een op maat gemaakte sloep kopen? Klaar Amsterdam te verkennen vanaf het water? Neem contact op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

een sloep kopen in Amsterdam

In stijl door de grachten van Amsterdam!

U vindt in ons aanbod een grote diversiteit aan sloepen die u kunt kopen. Al onze sloepen zijn strak vormgegeven, efficiënt gestroomlijnd en gemaakt van aluminium. Hierdoor kunnen wij u ervan verzekeren dat een sloep die u bij ons koopt, een enorm comfort bieden tijdens verschillende vormen van watersport.  

Aluminium zorgt ervoor dat onze sloepen weinig wegen, zodat u tijdens het varen minder brandstof verbruikt. Daarnaast is dit materiaal onderhoudsarm, waardoor u weinig tijd kwijt bent aan het onderhouden van uw sloep. Met onze slimme ontwerpen en uiterst precieze Daarbij zijn de ontwerpen zodanig, dat u altijd stabiel in het water ligt. Op deze manier is koopt u een duurzame sloep en kunt u comfortabel door de grachten van Amsterdam varen.

De hoge mate van comfort, gemak en het mooie design zijn hoofdredenen dat onze klanten bij ons een sloep kopen. Amsterdam heeft dan ook veel sloepen van Van Vossen in de grachten liggen!


Een aluminium sloep kopen biedt veel voordelen

Het kopen van een sloep van aluminium biedt u veel voordelen ten opzichte van een variant van hout of kunststof:

  • Gestroomlijnde vormgeving 
  • Handgemaakt en maatwerk 
  • Onderhoudsarm 
  • Duurzaam op verscheidene manieren
  • Strak en innoverend design 
  • Recyclebare materialen

Bij ons kunt u terecht met al uw wensen en een op maat gemaakte sloep kopen. In Amsterdam en omgeving kunnen we u uiteraard verder helpen. Bekijk ons assortiment op de website!

voordelen aluminium sloep

Vergroot uw vaarplezier in Amsterdam: Koop een sloep!

Een sloep van Van Vossen ziet er niet alleen gaaf en modern uit, u kunt er heel veel vaarplezier mee beleven. Door z’n stabiliteit en gestroomlijnde design kunt u uitstekend manoeuvreren in de drukte van de Amsterdamse grachten. Bent u toch op zoek naar iets groters? Bij ons kunt u ook een boot kopen in Amsterdam.

Wilt u liever de rust opzoeken? Ook op het IJmeer of voor langere vaartochten rond Amsterdam bieden onze sloepen u een hoge mate van comfort, zodat u heerlijk van de omgeving kunt genieten en tot rust kunt komen. En door de aerodynamische vormgeving kunnen ook de sportieve watersporters uitstekend een aluminium sloep kopen! Voor Amsterdam en omgeving is een sloep daarom de ideale boot, voor alle vormen van vaarplezier die u maar wenst. 

Bent u watersporter, op wat voor manier dan ook? En wilt u een sloep kopen en Amsterdam ontdekken vanaf het water? Dan bent u bij Van Vossen aan het goede adres, wij helpen u graag verder!

vaarplezier in Amsterdam vergroten met een sloep

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU