Direct naar de inhoud.

Boot kopen Amsterdam

Boot kopen Amsterdam

Wilt u een boot kopen? Amsterdam en omgeving zijn prachtig om te varen! Met uw boot door de grachten varen, een tochtje over de Amstel, of trek er met vrienden op uw bootje naar op uit naar het IJmeer. Amsterdam en omgeving zijn een waar waterparadijs voor vaarliefhebbers! Wilt u hiervan kunnen genieten vanaf een handgemaakte, snelvarende en onderhoudsarme boot? Kom eens langs bij Van Vossen Tenders! In Amsterdam en omgeving zijn we al een begrip.


Aluminium boot kopen in Amsterdam

De boten van Van Vossen Tenders zijn onderhoudsvrij, doordat deze zijn gemaakt van aluminium. Het materiaal is roestvrij en daarnaast ook nog eens ijzersterk. Doordat het materiaal niet roest, kunt u de boot in de winter gewoon in het water laten liggen. Het materiaal is erg licht en de boot is voorzien van een gestroomlijnd onderwaterschip, waardoor deze erg snel vaart.

De volgende soorten boten worden bij ons handgemaakt:

Door een boot te kopen van Van Vossen Tenders weet u zeker dat u uzelf en uw vrienden optimaal comfort kunt bieden wanneer u met hen gaat varen in Amsterdam.

aluminium boot kopen vlakbij Amsterdam

Uw boot van alle gemakken voorzien

Onze boten worden handgemaakt in onze scheepswerf in Steenwijk. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om onze boten te voorzien van maatwerk, zodat deze geheel voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een sloep kopen in Amsterdam, maar is het bijvoorbeeld belangrijk dat deze kan worden voorzien van gewatteerde kussens, een softtop en ingebouwde speakers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden die wij bieden. Uw wens staat bij ons voorop.

Wanneer u op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor benzine of diesel kunt u bij ons ook terecht wanneer u een elektrische boot wilt kopen. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Vanaf Amsterdam rijdt u in ongeveer 90 minuten naar onze scheepswerf en boten winkel.

een boot van alle gemakken voorzien

Waarom een boot van Van Vossen Tenders kopen?

Waarom een boot van Van Vossen Tenders in Amsterdam de beste koop is? Dat komt door de volgende redenen:

  • Duurzaamheid en innovatie staan bij ons erg hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze boten het milieu zo weinig mogelijk schade toebrengen. Het restmateriaal van de aluminium platen waarvan het casco van de boten worden gemaakt, wordt bijvoorbeeld weer opnieuw omgesmolten tot een aluminium plaat. De buitenkant van de boten wordt niet geverfd en doordat de boten licht van gewicht zijn, gebruiken deze minder brandstof.
  • De boten hebben een prachtig design en zijn van alle gemakken voorzien;
  • Talloze extra opties kunnen toegevoegd worden;
  • Maatwerk is geen probleem!

Optimaal genieten van de wateren en grachten in en rondom Amsterdam? Koop een boot van Van Vossen Tenders!

Optimaal genieten van de waterrijke omgeving in Amsterdam en omstreken begint pas met een boot van Van Vossen Tenders. Maak een afspraak en kom eens bij ons langs om de boten te bekijken. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag zijn we alleen geopend op afspraak.

Een prachtige onderhoudsvrije boot kopen doet u vlakbij Amsterdam, bij Van Vossen Tenders!

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU