Direct naar de inhoud.

Boot kopen Aalsmeer

Boot kopen Aalsmeer

Wilt u een boot kopen? Aalsmeer is een prachtige omgeving om te varen. Vanaf Aalsmeer vaart u met uw nieuwe boot zo de Westeinderplassen op. Het is een ideale locatie voor zowel de natuurliefhebber als de fanatieke watersporter.

De Westeinderplassen worden ook wel gezien als één van de best bewaarde geheimen in de omgeving van onze hoofdstad. Zin om een hapje te eten? Tijdens het varen meert u aan bij een van de vele restaurants aan het water en hier geniet u van een prachtig uitzicht. Niet gek dus, dat velen een boot kopen om van omgeving Aalsmeer te genieten.

boot kopen in Aalsmeer

Aluminium boot kopen vlakbij Aalsmeer

De boten van Van Vossen Tenders worden gemaakt van aluminium. Dit materiaal brengt een paar belangrijke voordelen met zich mee:

  • Het materiaal is roestvrij, waardoor u de boot in de winter gewoon in het water kunt laten liggen. Hierdoor bespaart u zowel op het onderhoud- als de stallingskosten.
  • Aluminium is een zeer licht materiaal. Bovendien is de boot voorzien van een gestroomlijnd onderwaterschip. Hierdoor kan de boot flink vaart maken op het water rondom Aalsmeer.
  • Het aluminium waar onze boten van gemaakt zijn, is 100% recyclebaar en geeft geen giftige stoffen af in het water.
  • Omdat onze boten handgemaakt zijn, zijn er talloze extra opties mogelijk. Breid uw boot uit met een comfortabele kussenset, ingebouwde speakers of een toilet aan boord.

Neem contact op om de opties voor uw nieuwe boot te bespreken!

aluminium boot kopen vlakbij Aalsmeer

Soorten boten bij Van Vossen Tenders

Bij Van Vossen Tenders kunt u de volgende soorten boten kopen voor Aalsmeer en omgeving:

De prijzen van deze boten zijn afhankelijk van het aantal opties die u toevoegt. Wilt u een boot kopen bij Van Vossen Tenders? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

zelflozende boten vlakbij Aalsmeer

Genieten van de wateren rondom Aalsmeer? Kies voor een boot van Van Vossen Tenders!

Een boot van Van Vossen Tenders staat voor kwaliteit en een prachtig design. Ga er met uw nieuwe boot een dagje op uit met vrienden of familie en maak er een onvergetelijke dag van! Sommige boten kunnen bovendien ook uitgerust worden met slaapcabines, wat overnachten op de boot mogelijk maakt.

Maak een afspraak door te bellen naar 0521 – 520440, of stuur een mailtje naar info@vanvossentenders.nl.

Genieten van de wateren rondom Aalsmeer begint met een boot kopen van Van Vossen Tenders!

Datum 15 maart 2021 VanVossenTenders
MENU