Direct naar de inhoud.

Boot kopen Almere

Boot kopen Almere

Wilt u een nieuwe boot kopen? Almere heeft de perfect omgeving om een boot te hebben. Hier kan prachtig gevaren worden, doordat het aan het open water ligt. Van Vossen Tenders heeft jarenlange ervaring op het gebied van boten. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoudsarme boten van aluminium. U vindt onder andere sloepen, tenders en aluminium boten bij ons.

Koop een boot en ga een dag heerlijk varen in de wateren van Almere. Verken de omgeving van Almere, vaar naar andere steden in de omgeving of geniet tijdens het mooie weer van een leuke boottocht. Wat uw reden ook is, een boot kopen van Van Vossen Tenders in Almere geeft u gegarandeerd veel plezier!


Uw nieuwe boot kopen in Almere

U vindt uw nieuwe, handgemaakte boot bij Van Vossen Tenders. Zo vindt u bij ons:

Al deze modellen zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar en zien er schitterend uit in de wateren van Almere. Wilt u liever een grotere boot waar u tot wel 32 personen in mee kan nemen? Dan raden wij u een rondvaartsloep aan. Hierbij kunt u kiezen uit een diesel of elektrisch aangedreven motor. Hiermee kunt u ook duurzaam varen rondom Almere.

boot kopen in Almere

De voordelen van de boten van Van Vossen Tenders

Er zitten veel voordelen aan een handgemaakte boot van Van Vossen Tenders.

  • Onze boten zijn snelvarend en hebben een prachtig design. Het materiaal waarmee wij onze boten bouwen draagt hieraan bij, dit is namelijk aluminium. De snelheid van onze tenders is mede mogelijk door het gestroomlijnde onderwaterschip. Ook het lage gewicht van aluminium zorgt voor extra snelheid ten opzichte van boten van hout en staal.
  • Onze boten zijn compleet onderhoudsvrij. Het aluminium zorgt ervoor dat er weinig onderhoud is. Dit is een ijzersterk metaal en kan in de winterperiode ook rustig in het water blijven liggen. Hier hoeft u niet naar om te kijken.
  • Wilt u meer? Wij bieden talloze extra’s! Bij ons kunt u extra opties bij uw boot toevoegen. Hiermee kunt u uw snelle tender extra luxe maken. Daarnaast kunt u slaapkabines toevoegen in bepaalde modellen en kunt u een dagje met de boot verlengen!

Heeft u tot nu toe geen goede boot gevonden in Almere? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Vossen Tenders kan bieden? Kom dan snel bij ons langs!


Kom genieten van de wateren om Almere met de boten van Van Vossen Tenders – Koop nu uw nieuwe boot!

Met een boot van Van Vossen Tenders kunt u genieten van de wateren om Almere. Ga varen in het Gooimeer, het IJmeer of het Markermeer. Vanuit het Markermeer kunt u ook verder varen naar het IJsselmeer, mocht u hier een dag zin in hebben. Neem uw familie, vrienden of een grote groep mee voor een leuke dag.

U vindt Van Vossen Tenders op ongeveer een uur rijden van Almere. Voor het grootste gedeelte rijdt u over de A6, waardoor u goed door kan rijden.

Een compleet onderhoudsvrije, snelvarende boot kopen voor in Almere doet u bij Van Vossen Tenders.

boot kopen van van vossen tenders omgeving almere

Datum 4 maart 2021 VanVossenTenders
MENU