Direct naar de inhoud.

Boot kopen Rotterdam

Boot kopen Rotterdam

Wilt u een boot kopen? Rotterdam is prachtig om te varen! Deze indrukwekkende stad is zowaar nog mooier vanaf het water. De prachtige skyline, de Euromast en de Erasmusbrug zijn natuurlijk de hoogtepunten van de stad, maar in uw nieuwe boot kunt u er ook een geheel dagje weg van maken. En waarmee doet u dit nu beter dan met een robuuste, onderhoudsvrijeboot van Van Vossen Tenders?

Bij ons vindt u betrouwbare aluminium boten. De boten worden met de hand gemaakt en daardoor kunnen ze naar wens aangepast worden. Bij ons vindt u de mooiste aluminium sloepen, tendersloepen, tenders en luxe sport tenders. Voor uw tochten op het water in Rotterdam een boot kopen doet u dan ook bij Van Vossen Tenders!

boot kopen in Rotterdam

Een aluminium boot kopen in Rotterdam

De boten worden van aluminium gemaakt, waardoor ze geheel onderhoudsvrij zijn. De boot in de winter in het water laten liggen is dus geen enkel probleem. Deze kan namelijk wel tegen een stootje en is daarnaast ook nog eens roestvrij. Dit scheelt u weer tijd én geld.

Het aluminium in combinatie met het onderwaterschip zorgen er hiernaast ook voor dat de boot snelvarend is. Aluminium als materiaal is erg licht en het onderwaterschip van onze boten is gestroomlijnd. Wanneer dit gecombineerd wordt met een krachtige motor, kunt u met onze boten flink vaart maken.

Wat voor boot u ook maar wilt kopen voor uw tochtjes in Rotterdam, bij ons vindt u het! Onze boten zijn geschikt voor 8 tot 15 personen, afhankelijk van het model. Genoeg plaats voor al uw vrienden en familie dus! Maak een afspraak en kom bij ons langs in de winkel. De eerste stap naar uw nieuwe droomboot begint met twee uurtjes rijden vanuit Rotterdam.

aluminium boot kopen in Rotterdam

Voordelen van een van Vossen Tenders boot

De voordelen van een Van Vossen Tenders boot zijn:

  • De boten zijn erg duurzaam. Aluminium is 100% recyclebaar en het geeft daarnaast geen giftige stoffen af. Zoekt u een milieuvriendelijk alternatief voor benzine? Kies dan voor een elektrische boot!
  • De boten zijn onderhoudsarm, snelvarend en betrouwbaar. Dit geldt voor zowel de sloepen, de tendersloepen, de tenders als de sport tenders.
  • Doordat de boten met de handgemaakt zijn, zijn talloze extra opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een softtop, gewatteerde kussens en een ingebouwde speaker.

voordelen Van Vossen Tenders boot

Optimaal genieten van de wateren rondom Rotterdam? Koop een boot van Van Vossen Tenders!

In Rotterdam varen doet u met een boot van Van Vossen Tenders. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom langs in onze scheepswerf in Steenwijk. We zijn van maandag tot vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag openen wij ook graag onze deuren voor u, maar dan alleen op afspraak.

Een afspraak maken doet u door te bellen naar 0521 – 520440, of door een mail te sturen naar info@vanvossentenders.nl.

Dus stap in de auto en kom bij ons langs. Een nieuwe onderhoudsvrije boot kopen doet u niet in Rotterdam, maar bij Van Vossen Tenders!

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU