Direct naar de inhoud.

Boten te koop Zeeland

Boten te koop Zeeland

VanVossen Tenders heeft boten te koop. Zeeland is een goede provincie om een boot of sloep te hebben. Geniet van een heerlijk dagje op de boot tijdens een zonnige dag. Vind hier alle informatie over de verschillende boten.

Aluminium boten te koop in Zeeland

Een aluminium kopen in Zeeland doet u bij VanVossen Tenders. Hier vindt u het grootste assortiment boten en sloepen. Een aluminium boot heeft vele voordelen. Zo is het een duurzaam materiaal, het bevat namelijk geen giftige stoffen. Daarnaast is het ook aerodynamisch qua vormgeving. Hierdoor bespaart u brandstof en gaat u soepeler door het water.

Het hebben van een boot hoeft niet te betekenen dat er altijd veel onderhoud nodig is. Een aluminium sloep is roestvrij. Hierdoor heeft u én geen onderhoudskosten én scheelt dit u kostbare tijd, waardoor u sneller in de boot kunt stappen. Tot slot kan de boot in het water ergens in Zeeland blijven liggen, ook in de winter.


Waarom kiest u voor een boot of sloep van VanVossen Tenders?

De specialisten van VanVossen Tenders zorgen ervoor dat u een boot of sloep van hoge kwaliteit krijgt. Wij maken deze met de hand en zorgen voor maatwerk. Hierdoor kunt u alle wensen die u heeft laten realiseren. Wilt u extra opties? Geen probleem. Wij kunnen deze voor u bewerkstelligen.

Daarnaast staat bij ons duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel. Wanneer u een boot bij ons aanschaft zorgen wij ervoor dat deze de standaards heeft die wij hanteren. Met onze boten vaart u in stijl door de wateren van Zeeland. Hier komen design en duurzaamheid samen. Een echte must voor natuurliefhebbers die graag genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft op de boot.

De boot van Van Vossen Tenders

Verschillende boten beschikbaar in ons assortiment

De wateren in Zeeland zijn erg geschikt voor een dagje op de boot. Wanneer u weet dat u een boot wilt aanschaffen is het kijken naar welke boot of sloep u wilt kopen. Ons assortiment is erg veelzijdig. Wij lichten onze modellen voor u uit.

  • Aluminium sloepen – de populaire sloepen van aluminium zijn stijlvol, snel en hebben een hoog comfortlevel. Dit type is beschikbaar voor een verschillend aantal personen.
  • Tender sportR – de nieuwste boot. Dit type is geschikt voor de grotere meren en zeeën. Het heeft een zwaardere motor, waardoor deze comfortabel op deze wateren vaart.
  • Luxe tenders sport – een luxe boot, waardoor u een vakantie op het water kan waarmaken. Ze zijn geschikt voor grotere meren, maar ook voor ondiepe wateren. Deze eyechatcher kan u geven wat u verlangt van een boot.
  • Classic tenders – een boot die de perfecte combinatie heeft van klassiek en sportief. Vroeger werd de tender gebruikt voor passagiers vervoeren, tegenwoordig voor een heerlijk vaartochtje. Dit type is sneller dan een sloep, maar verder gelijkwaardig.
  • Elektrische varen met een sloep – de nieuwste innovatie is de elektrische sloep. Hiermee vaart u zonder brandstof, waardoor u compleet duurzaam op het water bent. Nog een voordeel is dat dit type geruisloos vaart, waardoor u alle geluiden van de omgeving kunt opvangen. 

Kom langs vanuit Zeeland om onze prachtige boten, sloepen en tenders te bewonderen in de showroom. U kunt ze eerst ook online bekijken om een indruk te krijgen. 

Mooie aluminium sloep voor in Zeeland

Zeeland is de perfecte locatie om boten te kopen

Wanneer u denkt aan een provincie met veel water, dan denkt u al snel aan Zeeland. De Oosterschelde en Westerschelde zijn perfecte locaties voor een dag varen op de boot. Zeeland laat u de mooiste plekken zien via het water. Leg aan bij een klein eilandje of ga de grote zee op. Alles is mogelijk wanneer u een sloep in Zeeland heeft.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak en kom naar onze showroom in Steenwijk. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag alleen op afspraak. Deze maakt u door een mail te sturen naar info@vanvossentenders.nl of bel naar 0521 – 520 440. Stap in de auto en kom boten kopen voor de wateren in Zeeland.

<

Datum 30 april 2021 VanVossenTenders
MENU