Direct naar de inhoud.

Sloep Kopen Groningen

Sloep Kopen Groningen

Wilt u een sloep kopen? Groningen is bij uitstek dé stad om in te varen. Lekker varen op een zonnige dag door de Groningse grachten. Zin in een wat groter vaarwater? Ook goed dan gaat u met vrienden en familie lekker het Hoornsemeer op! Een sloep kopen in Groningen doet u bij Van Vossen Tenders!


Aluminium sloep kopen in Groningen

Een aluminium sloep kopen in Groningen doet u bij Van Vossen Tenders. Wanneer u een boot gaat kopen in Groningen zijn er tal aan mogelijkheden om te varen. Van de grachten, die door de hele stad lopen, tot aan verschillende meren.

Van Vossen Tenders is in Groningen een begrip aan het worden, die staat voor hoge kwaliteit. Onze aluminium sloepen en aluminium boten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast werken wij alleen met echte vakmannen, hierdoor kunnen wij iedere boot op maat maken naar uw wens.

Dus wilt u een sloep kopen? Groningen komt met z’n allen naar Van Vossen Tenders. Klik hieronder om contact met ons op te nemen, dan bespreken we samen alle mogelijkheden!


Een boot kopen in Groningen voor op de Groningse grachten en meren

Zoals eerder al kort benoemd is Groningen dé stad om een boot te kopen. Groningen staat namelijk bol van de mogelijkheden. De stad heeft namelijk een zeer mooie grachtenring om de binnenstad heen.

De Groningse grachten lopen door heel de stad. Hierdoor kunt u op een zonnige dag heerlijk 4 uur of meer rondvaren zonder langs dezelfde plek te komen. Begin bijvoorbeeld bij het Damsterdiep, om vervolgens u langs de binnenstad te varen. Waarna u uiteindelijk weer terug gaat langs de Noorderhaven.

Waarom zou u hier nog meer een sloep kopen? Groningen ligt pal naast twéé grote meren! De eerste is het Hoornsemeer, dit is echt dé vaar hotspot in de zomer. Het is er namelijk gezellig druk met boten uit Groningen en er is meer dan genoeg ruimte. Wilt u nog iets verder varen, ga dan ook eens langs het Paterswoldsemeer. Dit meer is omringd door prachtige natuur!

Sloep varen op het hoornsemeer

De voordelen van een aluminium sloep

De beslissing om een aluminium sloep te kopen in Groningen gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Om wat inzichtelijker te maken wat de voordelen zijn hebben wij ze even op een rijtje gezet:

  • Onze sloepen zijn maatwerk en handgemaakt.
  • Aluminium is onderhoudsarm.
  • De vormgeving is erg gestroomlijnd.
  • Onze materialen zijn bijna allemaal recyclebaar.
  • Zowel de productie van de boot als de boot zelf is duurzaam.
  • Onze sloepen hebben een innovatief en strak design.

Zoals hierboven benoemd is het kopen van een sloep dus in veel opzichten een goed keuze. Het onderhoudswerk is minimaal en dus zijn deze kosten laag. Daarnaast is de boot lichter en gestroomlijnder dus verbruikt het minder brandstof. Goed voor de portemonnee en het milieu. Meer modellen zien? Klik hieronder om ons assortiment te bekijken.

Mooie aluminium sloep voor in Groningen

Wanneer u zoekt naar “sloep kopen Groningen” kiest u Van Vossen Tenders

Als u “sloep kopen Groningen” opzoekt dan komt u uit bij Van Vossen Tenders. Met een aluminium sloep vergroot u het vaarplezier. Wij maken ze op maat en zorgen dat ze ook nog milieubewust zijn.

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer de keuze valt om een boot te kopen in Groningen. Wij maken boten die stijlvol en comfortabel zijn.

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Wilt u gelijk een sloep kopen? Groningen komt massaal naar onze winkel!

Datum 7 december 2020 VanVossenTenders
MENU