Direct naar de inhoud.

Boot kopen Friesland

Boot kopen Friesland

Wilt u een nieuwe boot kopen? Friesland is een prachtige omgeving om er met uw nieuwe boot eens lekker op uit te trekken! De talloze meren en de uitgestrekte wateren maken het een paradijs om te varen. De vaarroutes zijn oneindig!

Een dagje varen op het Sneekermeer met vrienden en familie, of een weekendje erop uit met uw geliefde en wakker worden met de zon op uw gezicht. Deze momenten worden alleen maar mooier met een onderhoudsarme, aluminium boot van Van Vossen Tenders!

Bij ons kunt u terecht voor aluminium tenders, tendersloepen, sport tenders, en aluminium sloepen. Onze boten worden met de hand gemaakt en kunnen geheel naar wens aangepast worden! Een boot kopen in Friesland doet u dan ook bij Van Vossen Tenders!  

boot kopen in Friesland

Aluminium boot kopen in Friesland

De boten van Van Vossen Tenders zijn handgemaakt op locatie. Het casco van onze boten is gemaakt van aluminium, waardoor de boot geheel onderhoudsvrij is! Wilt u de boot in de winter laten liggen in het water? Geen probleem! Aluminium is roestvrij en ijzersterk. Dat scheelt weer tijd en geld!

Naast dat het materiaal onderhoudsvrij is, zorgt het aluminium er ook voor dat de boot erg licht is. Onze boten hebben een gestroomlijnd onderwaterschip en in combinatie met het lichte materiaal maakt dit dat onze boten erg veel vaart kunnen maken.

Onze boten bieden zitplaatsen vanaf 8 personen, terwijl op de grote modellen tot 15 personen comfortabel kunnen zitten. Er zijn diverse mogelijkheden tot het uitbreiden en personaliseren van onze boten. Zo kan er een radio met stereo-installatie toegevoegd worden, een toilet, bekleding of een softtop. Hoe de boot wordt bekleed en uitgerust voor tochtjes in Friesland is geheel aan u!


Waarom kiezen voor een boot van Van Vossen Tenders?

Wanneer u kiest voor een boot van Van Vossen Tenders, geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij vinden duurzaamheid en innovatie belangrijk. Onze boten brengen zo weinig mogelijk schade toe aan het milieu. Het restmateriaal van het aluminium wordt opnieuw vermaakt tot aluminium platen en de buitenkant van de boten wordt niet geverfd, waardoor er geen verfresten in het water terecht komen. Dankzij het lichte gewicht verbruiken onze boten ook minder brandstof;
  • Heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Maatwerk is mogelijk!
  • Talloze extra opties kunnen toegevoegd worden aan de boot;
  • De boten zijn erg comfortabel en hebben een prachtig design.

Kom eens langs vanuit Friesland om onze boten te bewonderen! Maak een afspraak en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

waarom een boot van van vossen tenders?

Geniet van de wateren in Friesland: koop een boot van Van Vossen Tenders!

Met een boot van Van Vossen Tenders kunt u eindeloos genieten van de Friese wateren. De boot biedt genoeg ruimte voor al uw vrienden en familie en daarnaast is het mogelijk om flink vaart te maken.

Bent u benieuwd geworden? Maak een afspraak en kom bij ons langs in Steenwijk, net over de grens van Friesland.

Een onderhoudsvrije, aluminium boot kopen doet u dan ook niet in Friesland, maar bij Van Vossen Tenders!

geniet van de wateren in Friesland

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU