Direct naar de inhoud.

Sloep kopen Friesland

Sloep kopen Friesland

Genieten van de natuur of juist sportief varen? Bij Van Vossen Tenders kunt u hiervoor de ideale sloep kopen en Friesland ontdekken vanaf het water! Bekijk onze sloepen hier!


Aluminium sloep kopen in Friesland

Wilt u lekker ontspannen varen of af en toe juist wat sportiever? Genieten van optimaal comfort met genoeg plek voor familie en vrienden? Overweeg dan eens een sloep te kopen. Friesland is rijk aan water en heeft u veel te bieden! Bij Van Vossen Tenders kunt u prachtige en betaalbare sloepen kopen met een mooi design. We maken de sloepen voor u  met de hand op maat op onze locatie in Steenwijk, zodat u een sloep heeft die aan al uw wensen voldoet! Wij bieden u de kans voordelig een prachtige aluminium sloep te kopen! Friesland zal met zo’n pronkstuk een pareltje rijker zijn! 

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor het kopen van een sloep in Friesland? Neem contact met ons op!

sloep kopen friesland

De aluminium sloep van Van Vossen Tenders

Het assortiment van Van Vossen biedt u een ruime keuze aan aluminium sloepen. We maken de sloepen zelf en hebben daarbij bewust gekozen voor het duurzame materiaal aluminium, zodat onze sloepen extra licht zijn. Daarbij hebben de sloepen een optimaal gestroomlijnd design. De combinatie van het lage gewicht en de aerodynamische vormgeving zorgen dat u minder brandstof verbruikt tijdens de vaartochten met uw sloep door Friesland. Naast het besparen van brandstof behoeft aluminium weinig onderhoud. Dit bespaart u een hoop tijd aan onderhoud waardoor u meer tijd heeft om te varen. 

Kortom, een aluminium sloep is duurzaam en biedt u comfort en gemak. Al deze voordelen zijn een veelgehoorde reden waarom mensen een aluminium sloep kopen! In Friesland wemelt intussen dan ook van sloepen van Van Vossen Tenders!

aluminium sloep in Friesland kopen

De voordelen van een aluminium sloep kopen

Een aluminium sloep heeft verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten sloep of een sloep van polyester. We zetten de voordelen van een aluminium sloep voor u op een rij: 

  • Snelvarend vanwege de gestroomlijnde vorm
  • Op maat en met de hand gemaakt
  • Vergt weinig onderhoud
  • Aluminium is in meerdere opzichten duurzaam
  • Het ziet er mooi uit en is innovatief
  • De materialen zijn recyclebaar 

Heeft dit u overtuigd en wilt u een sloep kopen? Friesland is een van de plekken waar u onze boten veel ziet varen! Bekijk het assortiment op onze website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag aan de sloep die bij u past!

voordelen van een van Vossen sloep

Een sloep kopen voor al uw vaarplezier in Friesland!

Een aluminium sloep is naast de bijzonder mooie en strakke uitstraling, ook geschikt voor meerdere doeleinden. U kunt er heerlijk mee varen over ruime meren en smalle kanalen van Friesland. Door de gestroomlijnde vorm, spitse boeg en uitgekiende onderwaterschip van onze sloepen, snijdt u moeiteloos door hogere golven en kunt u ook bij ruig weer veilig en comfortabel varen. Wilt u wat actiever zijn en lekker waterskiën, of juist lekker in het riet gaan liggen om vanaf uw sloep te vissen? Met een aluminium sloep van Van Vossen behoort dit allemaal tot uw mogelijkheden. 

Wilt u een sloep kopen? Friesland is zoals eerder genoemd één van de plekken waar we u van dienst kunnen zijn! Maar uiteraard kunnen we u door heel Nederland helpen! 

Datum 18 november 2020 VanVossenTenders
MENU