Direct naar de inhoud.

Boot kopen Leeuwarden

Boot kopen Leeuwarden

Wilt u een boot kopen? Leeuwarden heeft veel leuke plekken om te gaan varen met vrienden en familie. De omgeving van de Friese hoofdstad is prachtig om te verkennen via het water. Ook kunt u de Elfstedentocht varen, want deze zijn bereikbaar via het water. De vaarroutes zijn eindeloos, waardoor u Leeuwarden en omgeving kunt blijven ontdekken.

Wij zijn al jaren bezig met het bouwen van boten op een innovatieve manier. Hierbij kijken wij onder andere naar materiaalkeuze. Onze boten worden allemaal met de hand gemaakt, waardoor al uw wensen kunnen worden gerealiseerd. Een boot kopen in Leeuwarden doet u dan ook bij Van Vossen Tenders. 

Aluminium boot kopen in Leeuwarden

Een aluminium boot kopen in Leeuwarden

Een populaire variant is de aluminium boot. Hierbij wordt het casco ontworpen met aluminium, waar een aantal voordelen aan zitten.

  • Aluminium is roestvrij materiaal. Hierdoor kunt u deze rustig laten liggen in de wateren van Leeuwarden, zonder dat deze beschadigen of de levensduur verkort wordt.
  • Het aluminium zorgt ervoor dat de boot volledig onderhoudsvrij is. Doordat het een sterk materiaal is heeft u geen werk aan het onderhoud.
  • De boot is erg licht door het aluminium. Dit zorgt ervoor dat u gestroomlijnd door het water kunt varen en bespaart u benzine.
  • Aluminium is een duurzaam materiaal. Doordat veel hiervan gerecycled kan worden. Wij vinden duurzaamheid belangrijk en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk herbruikbare producten en materialen.

De aluminium boot is perfect in Leeuwarden wanneer u een boot wilt die snel kan varen, een mooi design heeft en voldoende ruimte heeft voor minimaal 8 personen.

Boot kopen in Leeuwarden

Diverse boten te koop van Van Vossen Tenders

Naast aluminium boen heeft Van Vossen Tenders nog andere typen in het assortiment. Ook deze worden allemaal met de hand gemaakt door onze specialisten. Hieronder is een overzicht van een aantal populaire boten in Leeuwarden.

  • Tenders en tendersloepen in Leeuwarden. Deze zijn geschikt voor 8 tot 10 personen.
  • Sloepen zijn geschikt voor 8 tot 10 personen.
  • De luxe tenders sport. Hiermee kunt u varen met 8 tot 16 personen.
  • Een classic tender zijn geschikt voor 8 personen.

Hierbij geldt ook dat de boten snelvarend, betrouwbaar en handgemaakt zijn. Ook zijn de meeste varianten onderhoudsarm en duurzaam. Hiermee kunt u verantwoord gaan varen in de wateren en grachten van Leeuwarden.

Verschillende typen boten voor Leeuwarden

Een boot kopen voor de wateren en grachten van Leeuwarden

Het is ideaal om een boot te kopen voor de wateren en grachten van Leeuwarden. Doordat deze stad omringt is door water. Binnen de stadsmuren zijn diverse kanalen waar u heerlijk kunt varen tijdens het mooie weer. Vaar langs de Prinsentuin en ga via de grachten naar het open water.

Geniet tijdens de mooie zomerdagen van een boottocht. Kies een route uit en verken Leeuwarden zoals u dit alleen via het water kunt doen. Vaar naar omliggende steden en dorpen voor een unieke ervaring of ga door het centrum van de stad. Hier zult u versteld staan van al het moois wat de stad u te bieden heeft. Van oude panden tot aan musea en van terrasjes tot bezienswaardigheden. Alles komt voorbij wanneer u met een boot door de stad vaart.

Bent u benieuwd geworden? Wacht dan niet langer! U vindt ons op 45 minuten van de stad. Volg de A32 en kom langs in onze showroom. De kans is groot dat u dan versteld staat van de kwaliteit. Een boot kopen doet u niet in Leeuwarden, maar bij Van Vossen Tenders!

Datum 11 juni 2021 VanVossenTenders
MENU