Direct naar de inhoud.

VanVossenTender 888 CT

VanVossenTender 888 CT

De VanVossenTender 888 CT is een zeer ruime klassieke tender. Met een lengte van 8,88 meter biedt deze aluminium Classic Tender zitplaats voor tien tot twaalf personen. Aan boord van deze aluminium open boot vindt u twee leefgedeelten: een rondzit voorin en een ruime rondzit achterin.

Hidden Outboard

Qua motoren biedt de Classic Tender van VanVossen u volop keuze. U kunt kiezen voor een hidden outboard voorstuwing. Dankzij het gebruik van lichtgewicht aluminium en de uitgekiende onderwaterlijnen is het verbruik zeer zuinig en de actieradius dus verrassend groot.

  Deze Tender is ook leverbaar met een twin 6 kw poddrive.

Klassieke tender met moderne techniek

De sloepsteven en dichte achterkant geven de klassieke tender VanVossen 888 CT een authentieke uitstraling. Tegelijk is deze Classic Tender geschoeid op moderne leest, waardoor de boot comfortabel, sportief, prettig te varen en onderhoudsarm is.

Duurzame classic tender kopen?

Wilt u een duurzame Classic Tender kopen? De VanVossenTender 888 CT heeft een zeer lange levensduur dankzij gebruik van alleen de beste materialen en ons vakmanschap op basis van een schat aan ervaring in de scheepsbouw. Bovendien is deze aluminium open boot zo geconstrueerd dat zij (bijna) volledig te recyclen is.

Wilt u meer weten over prijzen en opties? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Tel: 0521-520440

Datum 21 november 2022 VanVossenTenders
MENU