Plugin-E-Tenders

De  Tenders van VanVossen biedt watersportliefhebbers de ideale mix van modern en sportief. Op open water, waar het kan, vaart u lekker door, terwijl u comfortabel en ontspannen door de grachten in stad dobbert. Daarbij mag u zeker gezien worden, want VanVossen Tenders zijn dankzij hun moderne stijlvolle look een lust voor het oog.

Lees verder
VanVossen Plugin-E-SloepTender 595

VanVossen Plugin-E-SloepTender 595

Lengte 5.95 | Breedte 2.15 | 8 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Tender 595

VanVossen Plugin-E-Tender 595

Lengte 5.95 | Breedte 2.15 | 8 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Tender 700

VanVossen Plugin-E-Tender 700

Lengte 7.00 | Breedte 2.45 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Tender 650

VanVossen Plugin-E-Tender 650

Lengte 6.50 | Breedte 2.30 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen plugin-E-Sloep 650

VanVossen plugin-E-Sloep 650

Lengte 6.5 | Breedte 2.4 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Sport 650

VanVossen Plugin-E-Sport 650

Lengte 6.50 | Breedte 2.30 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Sloep 600

VanVossen Plugin-E-Sloep 600

Lengte 6.00 | Breedte 2.18 | 8 Personen

Bekijk
VanVossen Plugin-E-Sloep 550

VanVossen Plugin-E-Sloep 550

Lengte 5.50 | Breedte 2.10 | 8 Personen

Bekijk

Elektrische Sloep

Zoals eerder gezegd heeft een elektrische sloep kopen een aantal bekende voordelen. Onder andere duurzaamheid is een waarde die bij VanVossen Tenders hoog in het vaandel staat: ook onze aluminium tenders worden ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Daarnaast kunt u beter genieten van de natuur in een geruisloze boot en belast u het milieu een stuk minder met een elektrische sloep.

Waarom moet u elektrisch gaan varen?

Een elektrische boot kopen maakt u een minder grote belasting voor het milieu, bespaart u op onderhoud, geniet u meer van de natuur om u heen, heeft u bijna geen onderhoud en veel meer. Wilt u meer informatie over een elektrische sloep kopen? Neem dan snel contact op met de specialisten van VanVossen!

Duurzaam

Wanneer u een elektrische sloep kopen wilt, maakt u tegelijkertijd ook een bewuste keuze met betrekking tot het milieu! Een elektrische motor boot is veel minder belastend voor het milieu, u verbrandt namelijk geen schadelijke brandstoffen maar uw sloep vaart op elektriciteit. Daarnaast is een elektrische motor een stuk betrouwbaarder dan een reguliere motor en door het geringe aantal bewegende delen heeft de motor ook nog een veel langere levensduur. Daarnaast is de boot gemaakt van aluminium, zeer duurzaam aangezien het niet roest.

Onderhoudsarm

Aluminium is een zeer onderhoudsarm materiaal: het roest niet, hoeft niet behandeld te worden en is ontzettend licht. U hoeft uw boot dus niet te verven en uit het water te halen in de winter. En als u dat wel wilt doen, is uw elektrische sloep door het materiaal ook nog eens zeer licht.

Goedkoop

Naast alle voordelen voor het milieu heeft een elektrisch aangedreven boot ook nog eens veel voordelen voor uw portemonnee! Zo vaart u met minder CO2 uitstoot, minder emissie van fijnstof in de lucht en dus minimale milieubelasting. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat u ook geen brandstof meer nodig hebt: u hangt de boot gewoon aan de elektriciteit! Tanken aan het stopcontact is immers aanzienlijk goedkoper dan tanken bij het benzinestation!

Geruisloos varen met een Elektrische Boot Motor

Gaat u graag varen in de natuur om het leven rondom het water te bekijken? Dan heeft u met een elektrische sloep een perfect voertuig om geruisloos over het water te varen. Een elektromotor is namelijk een zgn. fluistermotor: een stille motor verstoort het leven van de dieren niet en laat u zeer dichtbij komen. Elektrische motoren zijn ook zeer onderhoudsarm en hoeven niet vaak te worden gerepareerd.

VanVossen Tenders werkt al jaren met gerenommeerde botenbouwers en kan het design van uw elektrische sloep verzorgen. Wilt u meer weten over elektrisch varen of een elektrische sloep kopen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op, wij beantwoorden graag al uw vragen, geven u informatie of ontvangen u op afspraak op onze werf.