Aluminium tender of tendersloep kopen? Bij ons zijn ze te koop!

VanVossen Tender 600 VB

Datum 18 juli 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tender 600

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

VanVossen Tender 660

Datum 18 juli 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tender 700

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

VanVossen Tender 777

Datum VanVossenTenders

VanVossen Tender 850

Datum VanVossenTenders

VanVossen Tender 1000

Datum VanVossenTenders

VanVossen Tender 1000 Cabin

Datum VanVossenTenders

VanVossen 1200 Cabin Tender

Datum 2 november 2017 VanVossenTenders

VanVossen Tender 1200

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

De Tender of Tendersloep wordt steeds populairder. En dat is niet zo vreemd. Want Tenders bieden een ideale mix van het ontspannen vaargenot van de klassieke open sloep met heerlijk sportief vaargedrag. Met een snelle aluminium Tender van VanVossen hebt u jarenlang betaalbaar vaarplezier! Want onze aluminium Tendersloepen zijn onderhoudsarm en zeer duurzaam.

Vaar lekker sportief met uw snelle tender

Wilt u een kleine, snelle, krachtige en wendbare boot kopen? Om lekker sportief mee te varen? Wij hebben diverse Tenders te koop met verrassende prestaties. Dankzij het speciale onderwaterschip, is de snelheid fenomenaal! Met de looks van een klassieke open sloep, is de Tendersloep een ware wolf in schaapskleren.

Duurzaam en onderhoudsarm

Onderhoud? Daar hebt u bijna geen omkijken naar met onze aluminium tendersloepen. Al onze boten zijn dankzij gebruik van dit metaal zeer duurzaam. Hierdoor zijn onze open boten zeer onderhoudsarm en (bijna) volledig te recyclen. Dankzij het relatief lichte gewicht is het brandstofverbruik verrassend laag, zo vaart u zeer voordelig en met oog voor duurzaamheid.

Jarenlang voordelig vaarplezier

Een aluminium tender van VanVossen Tenders is betaalbaar vaarplezier voor vele jaren! Alleen, met z’n tweeën of gezellig met een hele groep, er is zit plaats tot wel tien personen en volop bergruimte.

Visboten & consoleboten

Wilt u een boot met veel power? Een bootje zonder kajuit, maar toch met enige bescherming, bijvoorbeeld om te gebruiken als visboot? Denk dan eens aan een aluminium consoleboot van Van Vossen. Varen is aangenaam vanwege het aanwezige stuurwiel op console en met een dakzeil op uw consoleboot kunt u heerlijk beschut zitten hengelen.

Wat is een tender of tendersloep?

Een Tender of Tendersloep is een scheepje wat van oudsher werd gebruikt om post en passagiers met handbagage te vervoeren naar een zeeschip. Tegenwoordig worden Tendersloepen met name nog gebruikt voor recreatieve doeleinden, zoals pleziervaart of als visboot. De Tender onderscheidt zich van de motorsloep in het onderwater lijnenplan, waardoor de Tender vaak sneller is dan de sloep.

Offerte en contact over tenders

Hebt u interesse in het kopen van één van onze aluminium tenders? Vraag dan een offerte aan. Klik daarvoor op de betreffende tendersloep en vul het formulier in. Hebt u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier.