Aluminium sloep kopen? Wij hebben altijd volop sloepen te koop!

VanVossen Sloep 500FB

Datum 17 november 2017 VanVossenTenders

VanVossenSloep 550 FB

Datum 18 oktober 2017 VanVossenTenders

VanVossenTender 660 CT

Datum 10 oktober 2017 VanVossenTenders

VanVossenTender 888 CT – Zeer ruime klassieke tender

Datum 26 mei 2016 VanVossenTenders

VanVossenTender 777 CT – moderne aluminium tender in klassieke jas

Datum VanVossenTenders

VanVossenSloep 650XL – snel, zuinig & duurzaam

Datum VanVossenTenders

VanVossenSloep 700 – comfortabele klassieker

Datum 19 mei 2016 VanVossenTenders

PowerSloep 700, super snelle sloep met vermogen tot 225 pk

Datum 20 mei 2016 VanVossenTenders

FenneKotter 1000, nostalgische en onderhoudsarme kotter

Datum 3 juni 2016 VanVossenTenders

Wilt u een sloep kopen? Van Vossen Tenders heeft volop sloepen te koop. Een aluminium sloep of tender van Van VossenTenders is betaalbaar vaarplezier voor vele jaren! Alleen, met z’n tweeën of gezellig met een hele groep, er is zitplaats tot wel tien personen en volop bergruimte. Onze sloepen zijn fraai afgewerkt en u hebt keuze uit diverse buitenboordmotoren.

Een sloep voor plezier en veiligheid

Wilt u heerlijk het water op, bijvoorbeeld om lekker te vissen, sportief te roeien of gewoon lekker een stukje te varen? Watersport was nog nooit zo leuk als in een sloep van Van Vossen Tenders. Ook bieden wij sloepen die geschikt zijn voor gebruik als reddingsboot voor veiligheid op grotere schepen.

Ruime keuze in soorten sloepen en tenders

Er bestaan verschillende soorten sloepen, zoals een vissloep, roeisloep, motorsloep en tender. Wij bieden een breed aanbod in sloepen en zijn specialist in tenders in het bijzonder. Dit zijn sloepen met een uitgekiend onderwaterschip, waardoor deze boten extra sportief en snel kunnen varen.

Duurzaam, onderhoudsarm en voordelig vaarplezier

Wij bouwen al onze sloepen duurzaam en voor vele jaren vaarplezier. Dankzij gebruik van aluminium zijn onze open boten onderhoudsarm en (bijna) volledig recyclebaar. Het brandstofverbruik is zeer gering en dat maakt onze aluminium boten nog eens extra duurzaam en voordelig.

Verrassend scherpe prijzen

Wij hebben altijd vele sloepen en tenders te koop tegen verrassend scherpe prijzen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de aluminium sloepen die u bij ons kunt kopen. Wilt u meer informatie of meer foto’s zien van een van de boten die u op deze pagina vindt, klik dan op de foto.

Offerte en contact over sloepen

Hebt u interesse in het kopen van één van onze aluminium sloepen? Vraag dan een offerte aan. Klik daarvoor op de betreffende aluminium sloep en vul het formulier. Hebt u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op via ons contactformulier.