Aluminium Sloep

Aluminium sloep kopen – het perfecte huwelijk tussen comfort, snelheid en stijl! Vaar razendsnel over het water in deze gestroomlijnde aluminium sloep of vaar op uw gemak door de grachten. Deze boten zullen zeker wat bekijks trekken! Daarnaast zit u altijd goed in een aluminium sloep: deze zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Een aluminium sloep kopen van Van Vossen Tenders is vaarplezier voor vele jaren! Kom snel langs bij de aluminium botenbouwer in Steenwijk.

Van Vossen Tenders heeft veel verschillende aluminium sloepen te koop voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn al jarenlang echte specialisten in het bouwen van onderhoudsarme Aluminium Tenders en Luxe Tenders (Sport) en kunnen u dan ook perfect adviseren over uw nieuwste aankoop. Direct een medewerker spreken? Neem dan snel contact met ons op!

Lees verder
VanVossen Sloep 650

VanVossen Sloep 650

Lengte 6.5 | Breedte 2.3 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen Sloep 700

VanVossen Sloep 700

Lengte 7 | Breedte 2.45 | 10 Personen

Bekijk
VanVossen Sloep 777

VanVossen Sloep 777

Lengte 7.77 | Breedte 2.86 | 12 Personen

Bekijk
VanVossen Sloep 600

VanVossen Sloep 600

Lengte 6 | Breedte 2.18 | 8 Personen

Bekijk
VanVossen Sloep 550 Sport

VanVossen Sloep 550 Sport

Lengte 5.5 | Breedte 2.2 | 8 Personen

Bekijk

Onze Sloepen bieden ruimte voor maar liefst 12 personen en zijn uitgerust met alle nodige gemakken. Het brandstofverbruik is laag en de snelheid hoog. Kom langs of neem contact op!

Wat is een Aluminium Sloep?

Een aluminium sloep of reddingssloep zijn eigenlijk beide benamingen voor dezelfde boot. Een sloep is een snelvarende kleine boot die van oudsher onder andere gebruikt werd als transportschip tussen de haven en grotere schepen. Ook werd deze onder andere gebruikt als aluminium visboot.

De Aluminium sloepen te koop op onze website zijn daarnaast ook nog prachtig luxe afgewerkt en voorzien van extra bergruimte. Ook heeft u altijd de keuze uit verschillende buitenboordmotoren!

Voordelen van een Aluminium Sloep

Een aluminium sloep kent vele voordelen: hij is onderhoudsarm, relatief goedkoop, zelflozend en dubbelwandig. Daarnaast wordt het onderwaterschip van de sloep uitgekiend zodat deze nog beter door het water klieft en sneller gaat. Dit scheelt ook weer in brandstof, u heeft immers minder weerstand!

Duurzaamheid

Bij VanVossen Tenders vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Dit is dan ook de reden dat wij kiezen voor het materiaal aluminium. Deze aluminium boten zijn namelijk nagenoeg onverwoestbaar en zeer licht. Het gewicht maakt veel uit als het aankomt op brandstof, hoe minder er verbruikt hoeft te worden, hoe beter voor de planeet. De sloep van aluminium is daarnaast zeer laag in onderhoud en daarmee ook waardevast. Het grootste voordeel van het materiaal is, dat de boten bijna volledig recyclebaar zijn! Zo denken we samen aan een groenere planeet en kunnen we bouwen aan een betere toekomst.

Plezier

Wilt u heerlijk het water op, bijvoorbeeld om lekker te vissen, sportief waterskiën of wakeboarden, of gewoon lekker een stukje te varen? Watersport was nog nooit zo leuk als in een Sloep van Van Vossen Tenders.

Aluminium Sloep Kopen

Een aluminium sloep kopen kan natuurlijk zeer gemakkelijk via onze website. Wij bieden u verschillende boten, sloepen of tenders aan voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.  Wilt u meer informatie of meer foto’s zien van een van de boten die u op deze pagina vindt, klik dan op de bijbehorende foto.

Vanwege de ligging van onze scheepswerf zijn we vanuit heel Nederland goed bereikbaar:

U kunt de volledige prijslijst bekijken door de juiste boot te selecteren en op de bijbehorende pagina de pdf te openen. Wilt u aanvullende opties of speciale wensen verwerken in uw tender sloep? Geen probleem, neem dan snel contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte! Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier.