Direct naar de inhoud.

Hoe het begon

De oorsprong van VanVossenTenders ligt in het waterrijke Giethoorn. Oprichter Michiel van Vossen raakte daar als jochie gefascineerd door de parade van boten die iedere zomer weer aan hem voorbijtrok. Aangemoedigd door zijn vader ging Michiel van Vossen zijn eigen boten ontwerpen. Inmiddels wordt Michiel van Vossen gezien als een toonaangevende ontwerper van aluminium tenders in binnen- en buitenland.

Onderhoudsarme boot met een lange levensduur

VanVossen Tenders zijn onderhoudsarme aluminium boten die het hele jaar buiten kunnen blijven liggen en winterstalling overbodig maken. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium, is roesten en rotten namelijk voorgoed verleden tijd.

Zelflozende kuipvloer

VanVossen Tenders zijn voorzien van een zelflozende kuipvloer. Naast het gemak voor de gebruiker maakt het de constructie van de boot ook nog eens veel sterker. Die extra stevigheid heeft een positieve invloed op de toch al sublieme vaareigenschappen van een VanVossen Tender.

Rondzit

De rondzit is een ander kenmerk van een VanVossen Tender. De bestuurder zit achterin, heeft een goed overzicht en kan gemakkelijk deelnemen aan de gesprekken met de rest van de inzittenden. Daarnaast is iedere VanVossen Tender standaard voorzien van hoge rugleuningen voor een comfortabele luxe zit.

Stil en snel

De stille loop van de motor maakt een VanVossen Tender uitermate geschikt om in alle rust te genieten van de omgeving. De gezelligheid aan boord krijgt door de geringe decibellen de plek die ze verdient. Door het uitgekiende onderwaterschip, de uitgebalanceerde plaatsing en het vermogen van de motoren is een VanVossen Tender een sportieve boot die topprestaties levert, maar uiteraard wel met een zeer laag brandstofverbruik.

Ambachtelijk maatwerk

Een VanVossen Tender wordt van ontwerp tot eindproduct geheel in eigen beheer gebouwd. Dit heeft als voordeel dat u in overleg specifieke aanpassingen kunt laten doen aan de boot. Bij VanVossen werken vakkundige metaalbewerkers en specialisten in aluminiumbouw. Aan Van Vossen Tenders werken alleen de beste specialisten in motortechniek, besturing, nautische apparatuur en interieurbouw. Samen bouwen zij een perfecte VanVossen Tender die turn-key aan u wordt opgeleverd.

Datum 21 augustus 2017 VanVossenTenders
MENU